گذری بر تغذیه اساسی و تغذیه در دوران مختلف زندگی

ویراست:
هفتم
سال و نوبت چاپ:
اول/1399

بررسی کوتاه:

  • 1 حاوی نکات کلیدی
  • 2 برای مطالعه کلیه رشته‌های علوم پزشکی
  • %5
    136,000
    130,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 6,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب گذری بر تغذیه اساسی و تغذیه در دوران مختلف زندگی تالیف زینب پورعسگری و سحر آسیایی از نشر آثار سبحان و یاررس برای کلیه رشته‌های علوم پزشکی کاربرد دارد. این کتاب برای دانشجویان علوم پزشکی جمع‌آوری شده و مطالب به صورت خلاصه یکجا جمع‌آوری شده است همچنین حاوی نکات کلیدی می‌باشد.


    • شابک 9786008429470‬‬‬‬‬‬‬‬‬
    • ویراست هفتم
    • سال و نوبت چاپ اول/1399
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 168
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      زینب پورعسگری نویسنده مشاهده جزئیات
      سحر آسیایی نویسنده مشاهده جزئیات
    • وزن 300 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل اول: کربوهیدرات‌ها
    • فصل دوم: پروتئین‌ها
    • فصل سوم: چربی‌ها
    • فصل چهارم: ویتامین‌های محلول در چربی
    • فصل پنجم: ویتامین‌های محلول در آب
    • فصل ششم : مواد معدنی
    • فصل هفتم: بارداری
    • فصل هشتم: شیردهی
    • فصل نهم: نوزادی
    • فصل دهم: کودکی
    • فصل یازدهم: نوجوانی
    • فصل دوازدهم: بزرگسالی
    • فصل سیزدهم: سالمندی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری