کتاب گذری بر تغذیه اساسی و تغذیه در دوران مختلف زندگی تالیف زینب پورعسگری و سحر آسیایی از نشر آثار سبحان و یاررس برای کلیه رشتههای علوم پزشکی کاربرد دارد. این کتاب برای دانشجویان علوم پزشکی جمعآوری شده و مطالب به صورت خلاصه یکجا جمعآوری شده است همچنین حاوی نکات کلیدی میباشد.
- فصل اول: کربوهیدراتها
- فصل دوم: پروتئینها
- فصل سوم: چربیها
- فصل چهارم: ویتامینهای محلول در چربی
- فصل پنجم: ویتامینهای محلول در آب
- فصل ششم : مواد معدنی
- فصل هفتم: بارداری
- فصل هشتم: شیردهی
- فصل نهم: نوزادی
- فصل دهم: کودکی
- فصل یازدهم: نوجوانی
- فصل دوازدهم: بزرگسالی
- فصل سیزدهم: سالمندی