بهداشت و ایمنی موادغذایی خانیران

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب برای دانشجویان رشته‌های بهداشتی نظیر بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط، بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی و ...
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی(مناسب برای دانشجویان رشته‌های بهداشتی نظیر بهداشت مواد غذایی، بهداشت محیط،بهداشت حرفه‌ای، بهداشت عمومی، تغذیه، سم‌شناسی موادغذایی و سایر رشته‌های مرتبط) تالیف دکتر حمزه صالح‌زاده، دکتر افشین ملکی، دکتر شادیه محمدی، دکتر شادی کهزادی و دکتر پریسا مظفری توسط انتشارات خانیران به چاپ رسیده است.

    تقریبا تمام متن کتاب به صورت نکات جداگانه آورده شده که خواننده نیاز به تمرکز بالا برای درک یک مفهوم در چندین بند را نداشته باشد. کتاب حاضر برای دانشجویان در حال تحصیل در تمام مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد، دکترا و حتی فارغ التحصیلان بسیار مناسب بوده که با مراجعه به هر سرفصل می‌توانند مجموع نکات مربوط به آن فصل را ملاحضه فرمایند. نوشتار کاربردی این کتاب به گونه‌ای است که حتی خانوار و افرادی که نگران سلامت خانواده خود هستند بتوانند به آسانی از آن استفاده نمایند.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...

    پیشنهاد
    جامعه نگر برای شما

    همه موارد