کتاب تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانه نوشته اسکر جاکندروپ ترجمه دکتر سیروس چوبینه و ساقی زعفرانیه توسط نشر ورزش و بامداد کتاب به چاپ رسیده است. نقش تغذیه در سلامت و عملکرد ورزشی از موضوعات با اهمیت و مورد توجه در علوم ورزشی است. مشاوره تغذیهای از طریق رهنمودهای علمی در تامین نیازهای ورزشکاران بسیار موثر است. بخشی از این کتاب به مبانی علمی تغذیه ورزشی و بخشی دیگر به تغذیه در رشتههای ورزشی رایج میپردازد. از ویژگیهای مهم این کتاب کاربردی بودن، تنوع، سادگی و علمی بودن مطالب ارائه شده است افراد عادی، مربیان، ورزشکاران، دانشجویان، متخصصان و اساتید میتوانند از مطالب این کتاب بهره مند شوند.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید