تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانه

نویسنده:
سال و نوبت چاپ:
چهارم/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب افراد عادی، مربیان، ورزشکاران، دانشجویان، متخصصان و اساتید
  • %5
    400,000
    380,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 20,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تغذیه ورزشی از آزمایشگاه تا آشپزخانه نوشته اسکر جاکندروپ ترجمه دکتر سیروس چوبینه و ساقی زعفرانیه توسط نشر ورزش و بامداد کتاب به چاپ رسیده است. نقش تغذیه در سلامت و عملکرد ورزشی از موضوعات با اهمیت و مورد توجه در علوم ورزشی است. مشاوره تغذیه‌ای از طریق رهنمودهای علمی در تامین نیازهای ورزشکاران بسیار موثر است. بخشی از این کتاب به مبانی علمی تغذیه ورزشی و بخشی دیگر به تغذیه در رشته‌های ورزشی رایج می‌پردازد. از ویژگی‌های مهم این کتاب کاربردی بودن، تنوع، سادگی و علمی بودن مطالب ارائه شده است افراد عادی، مربیان، ورزشکاران، دانشجویان، متخصصان و اساتید میتوانند از مطالب این کتاب بهره مند شوند.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری