شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی تالیف دکتر قنبرزاده

سال و نوبت چاپ:
دوم/1397

بررسی کوتاه:

  • 1 سنتیک واکنش‌ها در مواد غذایی
  • 2 انتقال شیشه‌ای و بلورینگی در مواد و بیوپلیمرهای غذایی
  • 3 ترمودینامیک بیوشیمیایی با کاربرد در سیستم‌های غذایی
  • 4 برهم‌کنش‌ها و پیوندها در مواد و سیستم‌های کلوئیدی غذایی
  • 5 مورد استفاده دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، زیست‌شناسی و داروسازی
  • 415,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی تالیف دکتر بابک قنبرزاده توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، درمورد سنتیک واکنش‌ها در مواد غذایی، ترمودینامیک بیوشیمیایی با کاربرد در سیستم‌های غذایی، برهم‌کنش‌ها و پیوندها در مواد و سیستم‌های کلوئیدی غذایی و نیز انتقال شیشه‌ای و بلورینگی در مواد و بیوپلیمرهای غذایی سخن گفته است. خواندن این کتاب را به دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، زیست‌شناسی و داروسازی پیشنهاد می‌کنیم.


    • شابک 9789640365694
    • سال و نوبت چاپ دوم/1397
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 294
    • وزن 480 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر بابک قنبرزاده نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری