فشرده شیمی مواد غذایی

سال و نوبت چاپ:
دوم/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب رشته‌های صنایع غذایی مانند؛ رشته‌های فرآورده‌های لبنی و غلات
  • %5
    170,000
    162,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 8,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب فشرده شیمی مواد غذایی اثر بابک قنبر زاده انتشارات آییژ از دروس مهم و اساسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی به شمار می‌رود و ربطه تنگاتنگی با بسیاری از دروس دیگر این رشته (مانند دروس تکنولوژی و نگهداری) دارد. به طوری که یادگیری این دروس بدون درک صحیح اصول شیمی مواد غذایی امکان پذیر نمی‌باشد.

    در تالیف فشرده شیمی مواد غذایی، نویسنده تلاش کرده است تا مطالب و مفاهیم مدنظر خود را به زبان شیوا و قابل فهم ارائه کند. شایسته است که علاقه‌مندان از این کتاب و کتاب‌های مشابه، تنها به عنوان کتاب کمکی بهره گیرند، تا فهم بهتری از مطالب پیدا کنند و خود را از لذت درک و استنتاج فردی بی‌بهره نسازند. چرا که مطمئنا توسعه ذهنی و قدرت ابتکار تنها از طریق مطالعه کتاب‌های درسی و پژوهشی به دست می‌آید.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649701523
    • سال و نوبت چاپ دوم/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 296
    • وزن 450 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر بابک قنبرزاده نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری