کتاب فشرده شیمی مواد غذایی اثر بابک قنبر زاده انتشارات آییژ از دروس مهم و اساسی رشته مهندسی علوم و صنایع غذایی به شمار میرود و ربطه تنگاتنگی با بسیاری از دروس دیگر این رشته (مانند دروس تکنولوژی و نگهداری) دارد. به طوری که یادگیری این دروس بدون درک صحیح اصول شیمی مواد غذایی امکان پذیر نمیباشد.
در تالیف فشرده شیمی مواد غذایی، نویسنده تلاش کرده است تا مطالب و مفاهیم مدنظر خود را به زبان شیوا و قابل فهم ارائه کند. شایسته است که علاقهمندان از این کتاب و کتابهای مشابه، تنها به عنوان کتاب کمکی بهره گیرند، تا فهم بهتری از مطالب پیدا کنند و خود را از لذت درک و استنتاج فردی بیبهره نسازند. چرا که مطمئنا توسعه ذهنی و قدرت ابتکار تنها از طریق مطالعه کتابهای درسی و پژوهشی به دست میآید.