کتاب اصول تغذیه در جراحی بر اساس سرفصل دروس کارشناسی رشته اتاق عمل تالیف مصطفی روشنزاده، سمیه محمدی و حمید اکبری است و توسط نشر جامعهنگر چاپ شده است. این کتاب از هفت فصل تشکیل شده که هر فصل به بخش های جزئی تری تقسیم می شود و مطابق با سر فصل دروس دانشجویان کارشناسی اتاق عمل گرد آوری شده است. برخی از نکات برجسته کتاب عبارتند از: بیان اصول کلی تغذیه به زبان ساده و همچنین در برگیرنده نکات مد نظر مراقبتی بیماران تحت عمل جراحی می باشد.
- فصل1: علم تغذیه و تاریخچه آن
- فصل 2: فیزیولوژی تغذیه
- فصل3: هضم و جذب
- فصل4: سوء تغذیه و بیماری های ناشی از آن
- فصل5: روش های تغذیه در بیماران
- فصل6: تغذیه در بیماری ها و جراحی
- فصل7: تغذیه و داروها