اصول تغذیه برای دانشجویان اتاق عمل در جراحی تالیف مصطفی روشن‌زاده

سال و نوبت چاپ:
هشتم/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 بیان اصول کلی تغذیه به زبان ساده
  • 2 مطابق سرفصل دروس کارشناسی اتاق عمل
  • 3 در برگیرنده نکات مدنظر مراقبتی در تغذیه بیماران تحت عمل جراحی
  • %10
    99,000
    90,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 9,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول تغذیه در جراحی بر اساس سرفصل دروس کارشناسی رشته اتاق عمل تالیف مصطفی روشن‌زاده، سمیه محمدی و حمید اکبری است و توسط نشر جامعه‌نگر چاپ شده است. این کتاب از هفت فصل تشکیل شده که هر فصل به بخش های جزئی تری تقسیم می شود و مطابق با سر فصل دروس دانشجویان کارشناسی اتاق عمل گرد آوری شده است. برخی از نکات برجسته کتاب عبارتند از: بیان اصول کلی تغذیه به زبان ساده و همچنین در برگیرنده نکات مد نظر مراقبتی بیماران تحت عمل جراحی می باشد.


    • فصل1: علم تغذیه و تاریخچه آن
    • فصل 2: فیزیولوژی تغذیه
    • فصل3: هضم و جذب
    • فصل4: سوء تغذیه و بیماری های ناشی از آن
    • فصل5: روش های تغذیه در بیماران
    • فصل6: تغذیه در بیماری ها و جراحی
    • فصل7: تغذیه و داروها
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری