کتاب مبانی تغذیه ورزشی نوشته فرد برونس و سرستار کارگیل و ترجمه حمید محبی و محمد فرامرزی توسط انتشارات سمت به چاپ رسیده است. این کتاب برای دانشجویان رشته تربیتبدنی گرایشهای فیزیولوژی ورزشی در مقطع کارشناسی به عنوان منبع اصلی درس «تغذیه و ورزش» به ارزش 3 واحد ترجمه شده است.
- بخش اول: جنبههای تغذیهای درشتمغذیها در ورزش
- بخش دوم: جنبههای کمآبی و تأمین آب یا مایعات در ورزش
- بخش سوم: جنبههای تغذیهای ریزمغذیها در ورزش
- بخش چهارم: مواد غذایی نیروزا و متابولیسم