گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی موادغذایی
Fa

گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی موادغذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1393

بررسی کوتاه:

  • 1 تعیین سطح دشواری هر سوال از نظر نویسندگان
  • 2 به نگارش نفرات برتر رشته بهداشت و ایمنی مواد غذایی
  • 3 ارائه پاسخ‌های کاملا تشریحی با استفاده از منابع وزارت بهداشت
  • 4 کلیه سوالات دروس میکروبیولوژی و شیمی مواد غذایی رشته صنایع غذایی
  • 5 شامل کلیه سوالات آزمون‌های کارشناسی ارشد رشته بهداشت و ایمنی موادغذایی وزارت بهداشت
  • 6 قابل استفاده برای داوطلبان آزمون ارشد رشته علوم صنایع غذایی و بهداشت ایمنی مواد غذایی
  • %6
    328,000
    311,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 17,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف محدرضایی، مرتضی جوادزاده و سایر همکاران نشر سنا شامل سوالات طبقه بندی شده با پاسخ‌های کاملا تشریحی به انضمام سوالات دروس شیمی و میکروبیولوژی رشته علوم و صنایع غذایی 10 سال اخیر می‌باشد. تست های گنجینه بهداشت در 4 بخش کلی تالیف شده اند: اصول و نگهداری، کلیات بهداشت، شیمی مواد و میکروبیولوژی مواد غذایی.

    بخش 1: اصول و نگهداری مواد غذایی

    • تست های نگهداری، کنسرو کردن، خشک کردن، نگهداری شیمیایی و تابش دهی موادغذایی + پاسخ نامه تشریحی

    بخش 2: کلیات بهداشت مواد غذایی

    • تست های اصول بهداشت و سم شناسی مواد غذایی + پاسخ نامه تشریحی

    بخش 3: شیمی مواد غذایی

    • تست های آب و پراکندگی اجزا در سیستم مواد غذایی، کربوهیدرات، لیپید و آنزیم ها + پاسخ نامه تشریحی

    بخش 4: میکروبیولوژی مواد غذایی

    • تست های طبقه بندی میکروب های مهم در موادغذایی، شناسایی و تشخیص عوامل میکروبی، میکروبیولوژی سبزی و کنسروهای غذایی + پاسخ نامه تشریحی

    این کتاب منبعی از سوالات و تست های بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در اختیار دانشجویان و داوطلبان کنکور ارشد قرار می دهد. در توضیحات پاسخنامه تشریحی، سطح دشواری هر سوال از نظر نویسندگان مشخص شده است. با این شیوه، دانشجویان به اهمیت سوالات پی می برند. این کتاب برای آزمون‌های ارشد و دکتری رشته های بهداشت و رشته علوم و صنایع غذایی مناسب است.


    • بخش 1: اصول و نگهداری مواد غذایی
    • بخش 2: کلیات بهداشت مواد غذایی
    • بخش 3: شیمی مواد غذایی
    • بخش 4: میکروبیولوژی مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    محدثه صباحی
    1401/8/3
    وقت بخیر اخرین چاپ این کتاب چه سالی بوده؟ یعنی از سال 93 تا بحال به روز رسانی شده؟
    مدیر سایت
    1401/8/3
    سلام دوست عزیز آخرین چاپ کتاب همینی هست که در جزئیات محصول نوشته شده. خیر این کتاب تجدید چاپ نشده است.
    در حال بارگزاری