- بخش 1: اصول و نگهداری مواد غذایی
- بخش 2: کلیات بهداشت مواد غذایی
- بخش 3: شیمی مواد غذایی
- بخش 4: میکروبیولوژی مواد غذایی
- صفحه اصلی
- ارشد وزارت بهداشت
- خرید کتاب گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی موادغذایی
گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی موادغذایی
بررسی کوتاه:
مروری در مورد این کتاب
کتاب گنجینه جامع سوالات بهداشت و ایمنی مواد غذایی تالیف محدرضایی، مرتضی جوادزاده و سایر همکاران نشر سنا شامل سوالات طبقه بندی شده با پاسخهای کاملا تشریحی به انضمام سوالات دروس شیمی و میکروبیولوژی رشته علوم و صنایع غذایی 10 سال اخیر میباشد. تست های گنجینه بهداشت در 4 بخش کلی تالیف شده اند: اصول و نگهداری، کلیات بهداشت، شیمی مواد و میکروبیولوژی مواد غذایی.
بخش 1: اصول و نگهداری مواد غذایی
- تست های نگهداری، کنسرو کردن، خشک کردن، نگهداری شیمیایی و تابش دهی موادغذایی + پاسخ نامه تشریحی
بخش 2: کلیات بهداشت مواد غذایی
- تست های اصول بهداشت و سم شناسی مواد غذایی + پاسخ نامه تشریحی
بخش 3: شیمی مواد غذایی
- تست های آب و پراکندگی اجزا در سیستم مواد غذایی، کربوهیدرات، لیپید و آنزیم ها + پاسخ نامه تشریحی
بخش 4: میکروبیولوژی مواد غذایی
- تست های طبقه بندی میکروب های مهم در موادغذایی، شناسایی و تشخیص عوامل میکروبی، میکروبیولوژی سبزی و کنسروهای غذایی + پاسخ نامه تشریحی
این کتاب منبعی از سوالات و تست های بهداشت و ایمنی مواد غذایی را در اختیار دانشجویان و داوطلبان کنکور ارشد قرار می دهد. در توضیحات پاسخنامه تشریحی، سطح دشواری هر سوال از نظر نویسندگان مشخص شده است. با این شیوه، دانشجویان به اهمیت سوالات پی می برند. این کتاب برای آزمونهای ارشد و دکتری رشته های بهداشت و رشته علوم و صنایع غذایی مناسب است.
-
ناشر سنا
-
شابک 9786009367115
-
سال و نوبت چاپ اول/1393
-
قطع وزیری
-
نوع جلد شومیز (جلد نرم)
-
تعداد صفحات 244
-
وزن 400 گرم
-
-
کیفیت چاپ دو رنگ