کتاب درک تغذیه ویتنی ترجمه "Understanding Nutrition" وﯾﺮاﯾﺶ ﺷﺎﻧﺰدﻫﻢ2021 ﻣﻨﺒﻊ ﺟﺪﯾﺪ معرفی شده از ﺳﻮی ﻣﺮﮐﺰ ﺳﻨﺠﺶ آﻣﻮزش ﭘﺰﺷﮑﯽ ﮐﺸﻮر ﺑﺮای ﮐﻨﮑﻮر ﮐﺎرﺷﻨﺎﺳﯽ ارﺷﺪ و دﮐﺘﺮای ﺗﺨﺼﺼﯽ ﺳﺎل 1400 ﻣﺠﻤﻮﻋﻪی ﻋﻠﻮم ﺗﻐﺬﯾﻪ ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ که توسط سمانه انصاری، ملیکا استاد علیاکبر حجار، آسا اکبری صدیق، درسا حسینینسب، مجتبی خادمالحسینی، سحر گلپور همدانی ترجمه گردیده است.
ﮐﺘﺎب ﭘﯿﺶ رو، اوﻟﯿﻦ و ﮐﺎﻣﻞﺗﺮﯾﻦ ﺗﺮﺟﻤﻪی اﯾﻦ ﮐﺘﺎب ﻣﺮﺟﻊ ﺑﻮده ﮐﻪ ﺷﺎﻣﻞ ﺗﺮﺟﻤﻪی 20 ﻓﺼﻞ ﺑﻪ ﻫﻤﺮاه ﺗﻤﺎﻣﯽ ﭘﯿﻮﺳﺖها و ﺿﻤﺎﺋﻢ آن ﻣﯽﺑﺎﺷﺪ، ﺗﺎ داﻧﺸﺠﻮﯾﺎن ﻋﺰﯾﺰ ﺑﺘﻮاﻧﻨﺪ ﺟﻬﺖ آﻣﺎدﮔﯽ ﺑﺮای آزﻣﻮنهای ﻣﺬﮐﻮر از اﯾﻦ ﮐﺘﺎب ﻧﻬﺎﯾﺖ ﺑﻬﺮه را ﺑﺒﺮﻧﺪ. کتابی جامع و به روز شده از مفاهیم پایهی علم تغذیه بوده و به عنوان به روزترین منبع تغذیه اساسی در بین منابع موجود نیز میباشد که سعی داشته است کلیهی نکات اصلی و کاربردی تغذیه را با نثری روان در اختیار مخاطبین این رشته و سایر رشتههای مرتبط قرار دهد.