مروری بر بیوشیمی مصور هارپر 2023 دکتر علیرضا خوشدل
Fa

مروری بر بیوشیمی مصور هارپر 2023 دکتر علیرضا خوشدل

نویسنده:
ویراست:
سی و دوم/2023
سال و نوبت چاپ:
اول/1402

بررسی کوتاه:

  • 1 از کتاب‌های مرجع حوزه بیوشیمی در جهان است و جزو منابع ارشد بیوشیمی بالینی
  • 2 مروری و کوتاه مطالب مهم درباره مباحث متابولیسم، آنزیم ها و سنتز و بیوسنتز و …
  • 3 مورد استفاده در امتحانات ورودی دوره‌های تخصصی، امتحان علوم پایه پزشکی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D)
  • %5
    300,000
    285,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 15,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مروری بر بیوشیمی مصور هارپر 2023 ترجمه و تدوین دکتر علیرضا خوشدل و گیتی فارسی و چاپ نشر حیدری می‌باشد. خلاصه ای از کتاب harper’s illustrated biochemistry است که برای اساتید و دانشجویان علوم پزشکی و زیستی، کتابی کاملا شناخته شده است. یکی از خصوصیات بارز بیوشیمی مصور هارپر، بیان شیوا و در عین حال کامل و خلاصه مطالب است. استفاده از اشکال واضح و متعدد از ویژگی‌های دیگر این کتاب است که به تفهیم مطالب نسبتا پیچیده کمک شایانی می‌کند.

    کتاب به صورت مروری و کوتاه مطالب مهم درباره مباحث متابولیسم، آنزیم ها و سنتز و بیوسنتز و … گردآوری کرده است و بحث های کتاب اصلی را به صورت خلاصه و نکات کلیدی و مهم در کتاب آورده است در مجموع کتاب بسیار کاربردی در زمینه بیوشیمی برای مطالعه دانشجویان و محققان محترم است

    کتاب بیوشیمی مصور هارپر در امتحانات ورودی دوره‌های تخصصی، امتحان علوم پایه پزشکی، کارشناسی ارشد و دکتری تخصصی (Ph.D) در بسیاری از کشورها به عنوان کتاب مرجع معرفی می‌شود. در ایران نیز بسیاری از اساتید از آن برای تدریس در مقاطع مختلف استفاده می‌کنند.

    فهرست کتاب مروری بر بیوشیمی هارپر 2023

    • فصل 1 : آب و فصل
    • فصل 2 : اسیدهای آمینه و پپتیدها
    • فصل 3 : تکامل پروتئینها
    • فصل 4 : پروتئینها میوگلوبین و هموگلوبین
    • فصل 5 : آنزیمها مکانیسم عمل
    • فصل 6 : آنزیمها کینتیک
    • فصل 7 : آنزیمها کنترل و فعالیت
    • فصل 8 : نقش بیوشیمیایی فلزات واسطه
    • فصل 9 : زنجیره تنفسی و فسفریلاسیون اکسیداتیو
    • فصل 10 : مروری بر متابولیسم و تأمین سوختهای متابولیکی
    • فصل 11 کربوهیدراتهای دارای اهمیت فیزیولوژیک
    • فصل 12 : چرخه اسید سیتریک
    • فصل 13 : گلیکولیز
    • فصل14 : متابولیسم گلیکوژن
    • فصل 15 : گلوکونئوژنز و کنترل گلوکز خون
    • فصل 16 : مسیر پنتوز فسفات و سایر مسیرهای متابولیسم هگزوز
    • فصل 17 : لیپیدهای دارای اهمیت فیزیولوژیک
    • فصل 18 : اکسیداسیون اسیدهای چرب کتوژنز
    • فصل 19 : بیوسنتز اسیدهای چرب و ایکوزانوئیدها
    • فصل 20 : متابولیسم آسیل گلیسرولها و اسفنگولیپیدها
    • فصل 21 : انتقال و ذخیره لیپید
    • فصل 22 : سنتز انتقال و ترشح کلسترول
    • فصل 23 : بیوسنتز اسیدهای آمینه غیر ضروری تغذیه ای
    • فصل 24 : کاتابولیسم پروتئینها و نیتروژن اسید آمینه
    • فصل 25 : کاتابولیسم اسکلتهای کربنی اسید آمینه ها
    • فصل 26: تبدیل اسیدهای آمینه به محصولات خاص
    • فصل 27 : پورفیرینها و رنگدانههای صفراوی
    • فصل 28 : نوکلئوتیدها
    • فصل 29 : متابولیسم نوکلئوتیدهای پورینی و پیریمیدینی
    • فصل 30 : ساختار و عملکرد اسیدهای نوکلئیک
    • فصل 31 : سازمان دهی ،DNA همانندسازی و ترمیم
    • فصل 32 : سنتز پردازش و تغییرات
    • فصل 33 : سنتز پروتئین
    • فصل 34 : غشاها ساختمان و عملکرد
    • فصل 35 : تنوع سیستم درون ریز
    • فصل 36 : عمل هورمون و انتقال پیام
    • فصل 37 : تغذیه هضم و جذب
    • فصل 38 : ریز مغذی ها ویتامینها و املاح معدنی
    • فصل 39 : رادیکالهای آزاد و مواد مغذی آنتی اکسیدان
    • فصل 40 : گلیکوپروتئینها
    • فصل 41 : متابولیسم گزنوبیوتیک ها
    • فصل 42 : ماتریکس خارج سلولی
    • فصل 43 : پروتئینهای پلاسما و ایمونوگلوبولینها


    • ناشر حیدری
    • شابک 9786004898720
    • ویراست سی و دوم/2023
    • سال و نوبت چاپ اول/1402
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 285
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      پیتر جی.کنلی نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر علیرضا خوشدل مترجم مشاهده بیشتر
      گیتی فارسی مترجم مشاهده بیشتر
    • وزن 390 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری