تغدیه در سالمندی ویلیامز 2023

ویراست:
هشتم/2023
سال و نوبت چاپ:
اول/1403

بررسی کوتاه:

  • 1 اهمیت تغذیه و مواد مغذی در سالمندی
  • 2 عوامل موثر بر کیفیت تغذیه و چیدمان تغذیه سالم
  • 3 مناسب دانشجویان کارشناسی پرستاری کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی دکتری پرستاری سالمندی و دکتری سالمندی شناسی
  • %5
    129,000
    123,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 6,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تغدیه در سالمندی ویلیامز ویراست هشتم 2023 ترجمه علی رضا بی نظیر، دکتر مریم پاکسرشت، دکتر حمید تقی نژاد و علی رضا وسیعی توسط انتشارات آنا طب به چاپ رسیده است. ارتقا سلامت و خدمات بهداشتی درمانی در چند دهه اخیر باعث افزایش کیفیت زندگی و طول عمر در ساکنان جوامع گردیده است.

    یکی از پیامدهای مهم افزایش طول عمر که ماحصل آن سالمندی جمعیت است در نظر گرفته شده است. لذا وجود دانش سالمند شناسی سبب کنترل و مدیریت این گروه سنی خواهد شد. نتایج پژوهش های جمعیت شناسی حاکی از آن میباشند که سالمند شدن جمعیت از دو نظر اهمیت ویژه ای دارد.

    نخستین مورد شامل افزایش فشار اقتصادی بر جوامع و مورد دوم افزایش بار مراقبتی بر نهادهای ارائه دهنده خدمات سلامت و درمان میباشد. شایع ترین اختلالات دوران سالمندی شامل بیماریهای مزمن و ناتوان کننده اختلالات روان و حافظه تغذیه فعالیت فیزیکی مراقبت های طولانی مدت و توانبخشی میباشند که در این کتاب به مفهوم تغذیه در سالمندی در سه مرحله اشاره گردیده است که ابتدا اهمیت تغذیه و مواد مغذی در سالمندی مورد بحث واقع شده و در ادامه عوامل موثر بر کیفیت تغذیه و چیدمان تغذیه سالم بحث و بررسی به میان آمده است و در نهایت طرح های مراقبت پرستاری و مدل های بهبود تغذیه سالمند جهت اجرا و آماده سازی بیان شده اند.

    گروه هدف این کتاب دانشجویان کارشناسی پرستاری کارشناسی ارشد پرستاری سالمندی دکتری پرستاری سالمندی و دکتری سالمندی شناسی می باشند. در پایان کتاب نیز سوالات جامع جهت ارزیابی دانشجویان و فراگیران ضمیمه شده است.


    • تغذیه و سالمندی
    • دریافت کالری
    • مواد مغذی
    • کربوهیدراتها
    • پروتئین ها
    • چربی
    • ویتامین ها
    • مواد معدنی
    • غذاهای فرا سودمند عملکردی
    • آب
    • سوء تغذیه و سالمندان
    • عوامل مؤثر بر تغذیه در سالمندان
    • عوامل خطر فیزیولوژیک
    • عوامل خطر اقتصادی
    • عوامل خطر اجتماع
    • جنبه های اجتماعی و فرهنگی تغذیه....
    • مدل قضاوت بالینی / فرایند پرستاری برای خطر تغییر تغذیه...
    • تغییرات اشتها
    • دریافت تغذیه ای
    • عوامل اجتماعی و فرهنگی
    • برنامه ریزی مراقبت خانگی یا ترخیص
    • تحلیل نشانه ها و اولویت بندی فرضیه ها
    • فرایند پرستاری مدل قضاوت بالینی برای حجم مایعات و قابلیت تغییر دریافت مواد غذایی
    • کمبود حجم مایعات
    • اضافه بار حجم مایعات
    • تحلیل داده ها / تحلیل نشانه ها
    • فرآیند پرستاری مدل قضاوت بالینی برای تغییر توانایی بلغ
    • توانایی بلغ تغییر یافته
    • پرسش های پایان فصل
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری