تغذیه اساسی مدرن در سلامتی و بیماری 2014
Fa

تغذیه اساسی مدرن در سلامتی و بیماری 2014

نویسنده:
ویراست:
یازدهم/2014
سال و نوبت چاپ:
دوم/1395

بررسی کوتاه:

  • 1 رفرنس مصوب برای دانشجویان رشته‌های علوم پزشکی
  • 2 برای کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بخصوص آزمون‌های دوره کارشناسی ارشد و دکتری گرایش های مختلف رشته تغذیه
  • %5
    298,000
    284,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 14,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب"تغذیه اساسی مدرن در سلامتی و بیماری 2014 ترجمه دکتر نوروزی و دکتر زاوشی" ترجمه بخشی از ویرایش یازدهم کتاب modern Nutrition، 2014 است که از رفرنس های مصوب دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی برای رشته های گروه علوم پزشکی می باشد، این کتاب به عنوان کتاب درسی در بسیاری از دانشگاه های آمریکا تدریس می شود. این کتاب در کشور ما در اغلب دروس مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بخصوص آزمون های دوره کارشناسی ارشد و دکتری گرایش های مختلف رشته تغذیه کاربرد دارد و مرجع علوم تغذیه برای رشته های زیر می باشد:

    علوم تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت، بیوشیمی، پزشکی، داندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، مامایی، پرستاری، فیزیولوژی، زیست شناسی و کلیه داوطلبان آزمون‌های کارشناسی ارشد و PHD تغذیه


    • شابک 9786007562215
    • ویراست یازدهم/2014
    • سال و نوبت چاپ دوم/1395
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 279
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      کاترین راس نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر مصطفی نوروزی مترجم مشاهده جزئیات
      دکتر رزا زاوشی مترجم مشاهده جزئیات
    • وزن 400 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری