کتاب"تغذیه اساسی مدرن در سلامتی و بیماری 2014 ترجمه دکتر نوروزی و دکتر زاوشی" ترجمه بخشی از ویرایش یازدهم کتاب modern Nutrition، 2014 است که از رفرنس های مصوب دبیرخانه شورای آموزش پزشکی و تخصصی برای رشته های گروه علوم پزشکی می باشد، این کتاب به عنوان کتاب درسی در بسیاری از دانشگاه های آمریکا تدریس می شود. این کتاب در کشور ما در اغلب دروس مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری و بخصوص آزمون های دوره کارشناسی ارشد و دکتری گرایش های مختلف رشته تغذیه کاربرد دارد و مرجع علوم تغذیه برای رشته های زیر می باشد:
علوم تغذیه، صنایع غذایی، بهداشت، بیوشیمی، پزشکی، داندانپزشکی، داروسازی، دامپزشکی، مامایی، پرستاری، فیزیولوژی، زیست شناسی و کلیه داوطلبان آزمونهای کارشناسی ارشد و PHD تغذیه