کتاب تغذیه درمانی در بیماریها حاصل تلاشهای شبانهروزی و بیشائبهی دکتر فرزاد شیدفر و گروه مولفان به منظور افزایش آگاهی دانشجویان و دانشآموختگان علوم تغذیه، پیراپزشکان، پزشکان و پرستاران با عنوان تغذیهی بالینی در بیماریها با رویکرد تشخیصی و درمانی است که از مهمترین منابع علمی تغذیه و پزشکی ازجمله کتابهای «تغذیه و مراقبتهای تشخیصی» (2015)، «تغذیه در پیشگیری و درمان بیماریها» (2017)، «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» (2015)، «اصول تغذیه و رژیمدرمانی کراوس» (2017)، «اصول طب داخلی هاریسون» (2018)، و نیز گایدلاینهای معتبر و جدید علوم تغذیه و رژیمدرمانی، با شیوایی و روانی مناسب به این منظور استفاده شده است.
- فصل اول: رژیم درمانی در بیماریهای گوارشی
- فصل دوم: رژیم درمانی در بیماریهای قلبی عروقی
- فصل سوم: رژیم درمانی در بیماریهای غدد و دیابت
- فصل چهارم: رژیم درمانی در بیماریهای کلیوی و مجاری ادراری
- فصل پنجم: رژیمدرمانی در سرطان