تغذیه درمانی در بیماری‌ها دکتر شیدفر

سال و نوبت چاپ:
دوم/1402

بررسی کوتاه:

  • 1 با حل مثال بالینی و تنظیم رژیم غذایی
  • 2 بر اساس مهم‌ترین منابع علمی تغذیه بالینی و پزشکی
  • 3 برای دانشجویان و دانش‌آموختگان علوم تغذیه، پیراپزشکان، پزشکان و پرستاران
  • %10
    229,000
    207,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 22,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تغذیه درمانی در بیماری‌ها حاصل تلاش‌های شبانه‌روزی و بی‌شائبه‌ی دکتر فرزاد شیدفر و گروه مولفان به منظور افزایش آگاهی دانشجویان و دانش‌آموختگان علوم تغذیه، پیراپزشکان، پزشکان و پرستاران با عنوان تغذیه‌ی بالینی در بیماری‌ها با رویکرد تشخیصی و درمانی است که از مهم‌ترین منابع علمی تغذیه و پزشکی ازجمله کتاب‌های «تغذیه و مراقبت‌های تشخیصی» (2015)، «تغذیه در پیشگیری و درمان بیماری‌ها» (2017)، «تغذیه مدرن در سلامت و بیماری» (2015)، «اصول تغذیه و رژیم‌درمانی کراوس» (2017)، «اصول طب داخلی هاریسون» (2018)، و نیز گایدلاین‌های معتبر و جدید علوم تغذیه و رژیم‌درمانی، با شیوایی و روانی مناسب به این منظور استفاده شده است.


    • شابک 9786001019388
    • سال و نوبت چاپ دوم/1402
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 296
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فرزاد شیدفر نویسنده مشاهده جزئیات
      محمدحسن سهولی نویسنده مشاهده جزئیات
      وحید صنعتی نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل اول: رژیم درمانی در بیماری‌های گوارشی
    • فصل دوم: رژیم درمانی در بیماری‌های قلبی عروقی
    • فصل سوم: رژیم درمانی در بیماری‌های غدد و دیابت
    • فصل چهارم: رژیم درمانی در بیماری‌های کلیوی و مجاری ادراری
    • فصل پنجم: رژیم‌درمانی در سرطان
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری