شیمی ایمنی مواد غذایی

ویراست:
اول/2015
سال و نوبت چاپ:
اول/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل مباحث وقوع سم، آنالیز، کنترل و کاهش شدت
  • 2 ترجمه Food safety chemistry: toxicant occurrence, analysis and mitigation
  • 3 مناسب کارشناسان بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه و علوم و صنایع غذایی، بهداشت محیط، بهداشت، سلامت عمومی، پزشکی و دامپزشکی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی ایمنی مواد غذایی ترجمه دکتر غلامرضا جاهد خانیکی و سایر همکاران چاپ شده توسط نشر دی نگار می‌باشد. تدوین این کتاب به گونه‌ای است که می‌‎تواند راهنمای خوبی برای کارشناسان بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه و علوم و صنایع غذایی، بهداشت محیط، بهداشت، سلامت عمومی، پزشکی و دامپزشکی و سایر رشته‌های مرتبط جهت استفاده از تکنیک‌های تحلیلی در ایمنی مواد غذایی و نیز خلاصه‌ای از جریان یافته‌های تحقیقاتی مربوط به آلاینده‌های شیمیایی مواد غذایی باشد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری