کتاب شیمی ایمنی مواد غذایی ترجمه دکتر غلامرضا جاهد خانیکی و سایر همکاران چاپ شده توسط نشر دی نگار میباشد. تدوین این کتاب به گونهای است که میتواند راهنمای خوبی برای کارشناسان بهداشت و ایمنی مواد غذایی، تغذیه و علوم و صنایع غذایی، بهداشت محیط، بهداشت، سلامت عمومی، پزشکی و دامپزشکی و سایر رشتههای مرتبط جهت استفاده از تکنیکهای تحلیلی در ایمنی مواد غذایی و نیز خلاصهای از جریان یافتههای تحقیقاتی مربوط به آلایندههای شیمیایی مواد غذایی باشد.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید