مرور جامع DRS تغذیه
Fa

مرور جامع DRS تغذیه

ویراست:
دوم
سال و نوبت چاپ:
1398/دوم

بررسی کوتاه:

  • 1 مروری سریع و جامع بر منابع کارشناسی ارشد تغذیه
  • 2 بر اساس منابع ارشد تغذیه (کراوس و مدرن)
  • 3 جداول و تصاویر کاربردی برای هر فصل
  • 4 نکات مهم و بالینی فراوان در متن
  • 5 دسته بندی مطالب به گونه ای که راحت تر به ذهن سپرده شوند
  • 6 برجسته کردن قسمت های مهم، در خلال متن،علاوه بر نکات متمایز شده 
  • 7 مناسب برای شرکت در آزمون های استخدامی و کارشناسی ارشد رشته پرستاری 
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    در بین کتاب های علوم تغذیه ی موجود، کتاب کراوس یکی از معتبرترین کتاب ها و منبع اصلی علم تغذیه برای کارشناسان، دانشجویان و اساتید رشته ی تغذیه می باشـد که با بیانی روان و به صورت کاملاً بالینی به مباحث مهم تغذیه ای و نقش آن در پیشـگیری و کنتـرل بیمـاری هـا می پردازد. از این رو و با توجه به حجم زیاد ایـن کتـاب، نیاز به ترجمه ای روان، خلاصه و منسـجم از ایـن کتـاب برای استفاده ی کارشناسان و دانشجویان تغذیه محسوس است .ترجمه ی اخیر که دومـین تجربـه ی ترجمـه ی ایـن کتاب و حاصل چندین ماه تلاش شبانه روزی آقای عباسی و همکاران وی که همگی از دانشجویان باسواد و آشنا به علم تغذیه و دانشجوی تحصیلات تکمیلی رشته ی تغذیه می باشند و از شیوایی و روانی مناسـبی برخـوردار اسـت ، میتواند منبعـی مناسـب بـرای دسترسـی بـه اطلاعـات تغذیه ای صحیح و قابل اتکا باشد. از این رو میتوان کتاب"مرور جامع تغذیه(D.R.S)" را بـرای کارشناسـان تغذیـه، پزشـکان محتـرم، داوطلبین گرامی آزمون های تحصیلات تکمیلی و استخدامی رشته تغذیه و همه ی علاقه مندان به رشته ی زیبـا و کـاربردی تغذیـه توصـیه کرد.

    با توجه به به گسترده بودن مطالب رفرنس های اعلام شده، ممکن است در اعلام برخی Cutoff point ها ، بین کتاب های رفرنس باهم، یا بین فصول یک کتاب با فصل های دیگر، تفاوت اندکی وجود داشته باشد، به همین دلیل برای پیشگیری از سردرگم شدن داوطلبان عزیز توصیه می شود همواره مطالب ذکر شده در فصولی که بیشترین ارتباط را با مطلب گفته شده دارند، مورد نظر قرار دهند به طور مثال ممکن است در مورد مصرف سدیم یا نمک در بیماران دچار هایپرتنشن در فصول مختلف، اعداد با تفاوت اندک بیان شده باشند، داوطلبان مطلبی را را که در فصل مربوط به بیماران قلب و فشارخون ذکر شده است را مد نظر قرار دهند.

    • شابک 9786001016189
    • ویراست دوم
    • سال و نوبت چاپ 1398/دوم
    • مشخصات نویسنده/مترجم سهیل عباسی، فهیمه مرتمی، فاطمه رحیمی، مریم سیفی شهپر، شیما حاجی پور دانشجویان کارشناسی ارشد تغذیه
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      سهیل عباسی نویسنده مشاهده بیشتر
      فهیمه مرتمی نویسنده مشاهده بیشتر
    • تعداد صفحات 871
    • وزن 1200 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری