کتاب آزمونهای شیر و فرآوردههای آن تالیف دکتر گیتی کریم، دکتر خسرو محمدی، دکتر جلیل خندقی و دکتر هیوا کریمی درهآبی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده از 29 فصل تشکیل شده که با نمونهبرداری از شیر آغاز میشود و به آزمونهای مقدماتی شیرخام، فراوردههای مایع و سایر فراوردههای شیر میپردازد. در انتها فصولی به کنترل محلولهای شوینده، آزمایشهای آب و فاضلاب اختصاص شده است. در نگارش این کتاب سعی برآن بوده که تا حد امکان از روشهایی استفاده شود که در کشور قابل اجرا بوده و نیاز به کیتهای خارجی ندارد. همچنین بسیاری از آزمونها قبل از این آزمایش و تجربه شدهاند.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید