آنزیم‌ها در صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
چهارم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل پتانسیل بیوتکنولوژی و کاربرد آنزیم‌ها در صنعت
  • 2 مناسب دانشجویان علوم و صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری
  • 190,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب آنزیم ها در صنایع غذایی تالیف جی. ا. توکر و ال.اف.ژ.وودز ترجمه دکتر فخری شهیدی و دکتر مرضیه حسینی نژاد توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.

    تاکنون کتاب‌های زیادی درزمینۀ آنزیم‌ها به چاپ رسیده که در آن‌ها کلیاتی در خصوص ساختار، فعالیت، کینتیک، نحوۀ عمل آنزیم‌ها در بدن و کاربرد آنزیم‌ها در حوزه‌های مختلف آورده شده است.

    امروزه آنزیم‌ها در صنایع غذایی کاربردهای اساسی و رو به گسترشی دارند. تاکنون بالغ‌بر هزاران آنزیم معرفی‌شده‌اند، اما به دلایل زیادی تعداد اندکی از آن‌ها در سطح تجاری قابل‌استفاده هستند.

    احتمالاً با به‌کارگیری مهارت‌های نوین بیوتکنولوژیکی نظیر مهندسی ژنتیک و پروتئین بتوان بر این مشکلات فائق آمد. دراین‌صورت، طراحی آنزیم‌های جدید که تحت شرایط فرایند، بهینه عمل کنند و پایداری بیشتری داشته و با تخمیر میکروبی به میزان کافی قابل‌تولید باشند میسر خواهد شد.

    کتاب حاضر برای آن دسته از دست‌اندرکاران صنعت غذا که مایل‌اند از پتانسیل بیوتکنولوژی در این صنعت آگاه شوند و یا به دنبال کاربرد آنزیم‌ها در صنعت هستند مفید است. همچنین جهت استفادۀ دانشجویان علوم و صنایع غذایی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه می‌شود تا آن‌ها را از کاربردهای متداول آنزیم‌ها در صنعت غذا و قابلیت گسترش این کاربردها آگاه سازد.


    • 1- اصول فعالیت آنزیم
    • 2- آنزیمها در صنعت غذا
    • 3- آنزیهای غذایی و تکنولوژی نوین
    • 4- آنزیمها در تولید شیر و پنیر
    • 5- گوشت
    • 6- آنزیمها در صنعت نانوایی
    • 7- آنزیمها در تولید نوشیدنیها و آب میوه ها
    • 8- آنزیمها در صنایع قند و نشاسته
    • 9- آنزیمها در فراوری چربیها و روغنها
    • 10- آنزیمها به عنوان ابزار تشخیص
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری