اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی اورتگا و ریواس

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه کتاب ‭‭‭‭Processing effects on safety and quality of foods ,c2010
  • 2 شامل مباحث فناوری‌های نگهداری مواد غذایی، نگاهی گذرا بر ایمنی مواد غذایی، درک کیفیت مواد غذایی و ...
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اثر فرایند بر ایمنی و کیفیت مواد غذایی به نویسندگی انریکه اورتگا و ریواس و ترجمه‌ی دکتر فخری شهیدی، الهام زایر زاده و علی غلامحسین پور توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد منتشر شده است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری