اصول برچسب گذاری مواد غذایی

بررسی کوتاه:

  • 1 نحوه اجرای سیاست‌های صحیح برچسب گذاری
  • 2 کاربرد برچسب گذاری فرارده‌های غذایی، استانداردهای ملی و بین المللی
  • 190,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول برچسب گذاری مواد غذایی تالیف دکتر ناصر صداقت، مهندس الهام زایرزاده و مهندس مرضیه معین فرد توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.

    برچسب‌گذاری در صنعت غذا، به طور خلاصه راهکاری در جهت ارایه اطلاعات ضروری در زمینه ترکیب و ساختار محصول، فناوری تولید، نحوه نگهداری، آماده‌سازی و … می‌باشد؛ از این رو برچسب در واقع نقش فروشنده خاموش را بازی کرده و مهمترین وظیفه آن عدم گمراه نمودن مصرف‌کنندگان فراورده غذایی به هر شکل است.

    برچسب‌گذاری نوین مواد غذایی در دهه 1980 رسمیت یافت و در حال حاضر مصوبات مربوط به برچسب‌گذاری توسط نهاد های معتبری نظیر سازمان غذا و دارو(FDA)، وزارت کشاورزی ایالات متحده آمریکا(USDA)، فدراسیون فراورده‌های غذایی و آشامیدنی(FDF) در سرتاسر دنیا تدوین انتشار و پیگیری می‌شوند. کار بر روی برچسب‌های مربوط به غذاهای سلامتی‌بخش فراسودمند، محصولات لایت(کم کالری، کم چربی)، غذاهای اصلاح‌شده ژنتیکی، فراورده‌های نوین و … ادامه دارد.

    در حال حاضر تولیدکنندگان فراورده‌های غذایی در بسیاری از کشورها به دنبال راهکارهایی برای آگاه نمودن مصرف‌کنندگان از کیفیت محصول خود، به منظور ارتقاء میزان فروش می‌باشند.


    • 1- نکات کلیدی در برچسب گذاری مواد غذایی
    • 2- اطلاعات تغذیه ای برچسب ها
    • 3- طراحی و ساخت برچسب ها
    • 4- تعیین زمان ماندگاری
    • 5- برچسب گذاری محصولات غذایی نوین
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری