کتاب اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیشنیاز سیستمهای ISO و HACCP تالیف مهندس رسول پایان توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راههای آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی، شناسایی و کنترل آنهاست. در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست، کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد.
عناوین فصلهای این دو بخش عبارتاند از: آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن، آلودگی شیمیایی مواد غذایی، سترون سازی در صنایع غذایی، رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه، تمیز کردن و نظافت در کارخانههای مواد غذایی، بهداشت کارکنان، حشرات و جوندگان، زبالهها و پسابهای صنعتی، کنترل بهداشت مواد غذایی، اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی، سیستمهای HACCPدر صنایع غذایی، بیماریهای حرفهای و ایمنی کار در صنایع غذایی.