اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی

ویراست:
دوم
سال و نوبت چاپ:
دوم/1396

بررسی کوتاه:

  • 1 پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP
  • 2 شامل مباحث آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن، آلودگی شیمیایی مواد غذایی، سترون سازی در صنایع غذایی و ...
  • %5
    170,000
    161,500 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 8,500 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول بهداشت و ایمنی کار در صنایع غذایی: پیش‌نیاز سیستم‌های ISO و HACCP تالیف مهندس رسول پایان توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. بخش نخست کتاب در بر گیرنده مطالب مربوط به عوامل و راه‌های آلودگی بیولوژیکی و شیمیایی مواد غذایی، شناسایی و کنترل آنهاست. در بخش دوم تاکید بر موضوعاتی است که در به وجود آوردن محیط سالم و مطمئن برای سلامت محیط زیست، کارکنان و تولید مواد غذایی با کمترین خطا تاثیر دارد.

    عناوین فصل‌های این دو بخش عبارت‌اند از: آلودگی بیولوژیکی مواد غذایی و عوامل موثر بر آن، آلودگی شیمیایی مواد غذایی، سترون سازی در صنایع غذایی، رعایت اصول بهداشتی در طراحی کارخانه، تمیز کردن و نظافت در کارخانه‌های مواد غذایی، بهداشت کارکنان، حشرات و جوندگان، زباله‌ها و پساب‌های صنعتی، کنترل بهداشت مواد غذایی، اهمیت آب در کنترل بهداشتی مواد غذایی، سیستم‌های HACCPدر صنایع غذایی، بیماری‌های حرفه‌ای و ایمنی کار در صنایع غذایی.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649702230
    • ویراست دوم
    • سال و نوبت چاپ دوم/1396
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 336
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس رسول پایان نویسنده مشاهده بیشتر
    • وزن 530 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری