کتاب "کرواس" سالهاست در ایران بعنوان مرجع اصلی یا یکی از از مراجع اصلی علم تغذیه برای کاربران عم از اساتید، محققین و دانشجویان، شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد. سالهاست که این کتاب از مهم ترین منابع اطلاعاتی برای آزمون های فوق لیسانس و دکترای تخصصی رشته های تعذیه (از قبیل علوم تغذیه و علوم بهداشتی در تغذیه)بوده و هست.
- بخش اول: ارزیابی تغذیه
- فصل اول: دریافت : هضم، جذب، انتقال و دفع موتد مغذی
- فصل دوم: دریافت انرژی
- فصل سوم: التهاب و پاتوفیزیولوژی بیماری های مزمن
- فصل چهارم: دریافت: آنالیز رژیم غذایی
- فصل پنجم: بالینی: ژنومیک تغذیه
- فصل ششم: تعادل آب، الکتریک ها و اسید-باز
- فصل هفتم: ارزیابی داده های بیوشیمی، فیزیکی و عملکردی
- فصل هشتم: تداخل های غذا-دارو
- فصل نهم: عوامل رفتاری- محیطی فرد در جامعه
- فصل دوازدهم : تحول غذا و مواد مغذی: طب یکپارچه و طب مکمل و مکمل یاری تغذیه ای