اصول تغذیه و ارزیابی تغذیه‌ای کراوس 2017
Fa

اصول تغذیه و ارزیابی تغذیه‌ای کراوس 2017

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه اصول تغذیه و ارزیابی تغذیه‌ای کراوس 2017 FOOD THE NUTRITION CARE PROCESS K R A U S E S
  • 2 مهم ترین منابع اطلاعاتی برای آزمون های فوق لیسانس و دکترای تخصصی رشته های تعذیه
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب "کرواس" سالهاست در ایران بعنوان مرجع اصلی یا یکی از از مراجع اصلی علم تغذیه برای کاربران عم از اساتید، محققین و دانشجویان، شناخته شده و مورد استفاده قرار می گیرد. سالهاست که این کتاب از مهم ترین منابع اطلاعاتی برای آزمون های فوق لیسانس و دکترای تخصصی رشته های تعذیه (از قبیل علوم تغذیه و علوم بهداشتی در تغذیه)بوده و هست.


    • بخش اول: ارزیابی تغذیه
    • فصل اول: دریافت : هضم، جذب، انتقال و دفع موتد مغذی
    • فصل دوم: دریافت انرژی
    • فصل سوم: التهاب و پاتوفیزیولوژی بیماری های مزمن
    • فصل چهارم: دریافت: آنالیز رژیم غذایی
    • فصل پنجم: بالینی: ژنومیک تغذیه
    • فصل ششم: تعادل آب، الکتریک ها و اسید-باز
    • فصل هفتم: ارزیابی داده های بیوشیمی، فیزیکی و عملکردی
    • فصل هشتم: تداخل های غذا-دارو
    • فصل نهم: عوامل رفتاری- محیطی فرد در جامعه
    • فصل دوازدهم : تحول غذا و مواد مغذی: طب یکپارچه و طب مکمل و مکمل یاری تغذیه ای
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری