کتاب اصول تغذیه و رژیم درمانی کراوس 2017 نشر حیدری ترجمهی بخشی از کتابKrause's food & the nutrition care process است. از جمله منابع اصلی آزمونهای کارشناسی ارشد و دکترای تخصصی رشته علوم تغذیه و از منابع درسی مورد نیاز برای برخی رشتههای دیگر از جمله پزشکی، دندانپزشکی، پرستاری، مامایی و ... میباشد. بخش " اصول مربوط به تغذیه درمانی پزشکی " که مشتمل بر فصول مربوط به بیماریهای مختلف و نقش رژیم درمانی در پیشگیری و بهبود آنهاست، از مباحث اصلی در این کتاب بوده و در سالهای اخیر بسیار مورد توجه طراحان سوالات آزمونهای ورودی مقاطع تحصیلی بالاتر بوده است.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید