کتاب مرجع کامل تغذیه و رژیم درمانی کراوس 2023 جلد سوم

نویسنده:
ویراست:
شانزدهم/2023
سال و نوبت چاپ:
اول/1404

بررسی کوتاه:

  • 1 براساس آخرین منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی
  • 2 دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و PhD رشته علوم تغذیه و همچنین سایر علاقه مندان به این حوزه
  • 3 بر اساس کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas
  • %5
    1,100,000
    1,045,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 55,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب مرجع کامل تغذیه و رژیم درمانی جلد سوم کراوس 2023 رژیم درمانی در بیماری ها(2) ترجمه دکتر مهسا حاتمی و دکتر ندا سوید بر اساس کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas توسط انتشارات خسروی به چاپ رسیده است.

    در دنیای پیچیده و پویای امروزی علم تغذیه یکی از مهمترین عوامل در حفظ و ارتقای سلامت بشر به شمار می آید. این علم با توجه به تأثیرات عمیق خود بر پیشگیری و درمان بسیاری از بیماری ها به یکی از حوزه های پرطرفدار در تحقیقات جهانی بدل شده است. پژوهش های متعدد نشان می دهند که تغذیه صحیح و علمی می تواند نقش مؤثری در کاهش شیوع بیماری های مزمن مانند دیابت بیماری های قلبی عروقی و چاقی داشته باشد.

    همچنین تغذیه سالم میتواند کیفیت زندگی را به طور جوامع تبدیل شده است. چشم گیری بهبود بخشد و طول عمر را افزایش دهد بنابراین افزایش آگاهی و تحصیلات در زمینه تغذیه به نیاز روز افزون جوامع تبدیل شده است.

    این کتاب به طور ویژه برای دانشجویان مقاطع کارشناسی کارشناسی ارشد و PhD رشته علوم تغذیه و همچنین سایر علاقه مندان به این حوزه طراحی شده است تا با مفاهیم پیشرفته و جدید این علم آشنا شوند و برای آزمونهای تحصیلات تکمیلی و چالشهای حرفه ای بهتر آماده گردند. این اثر براساس آخرین منابع معرفی شده توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی تهیه شده و توسط افراد مجرب و رتبه های برتر کنکور دکتری تخصصی و بر اساس ترجمه و گردآوری کتاب های Krause and Mahan's Food & The Nutrition Care ProModern Nutrition in health and Diseas, Cesse تهیه شده است.

    در این کتاب سعی شده است مهم ترین مطالبی که برای ارتقاء دانش تغذیه بالینی و همچنین موفقیت در آزمون های تحصیلات تکمیلی ضروری هستند گردآوری و ارائه شوند. این جمع بندی جامع به کاهش حجم مطالب زائد و غیر ضروری کمک کرده و شما را قادر میسازد تا با صرف وقت و انرژی کمتر به بیشترین میزان بهره وری علمی دست یابید.

    هدف ما از این ترجمه و گردآوری ارائه متنی علمی و در عین حال روان و زیبا بوده است تا بتواند نیازهای علمی و طالعاتی شما عزیزان را برآورده سازد و شما را در مسیر دستیابی به اهداف علمی و حرفه ای یاری رساند.


    • ناشر خسروی
    • شابک 9786002093066
    • ویراست شانزدهم/2023
    • سال و نوبت چاپ اول/1404
    • قطع رحلی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 334
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      جنیس ال ریموند نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر مهسا حاتمی مترجم مشاهده بیشتر
      دکتر ندا سوید مترجم مشاهده بیشتر
    • وزن 750 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل 1: تغذیه درمانی پزشکی در بیماری های قلبی عروقی
    • فصل 2: تغذیه درمانی در بیماری های تنفسی
    • فصل 3: تغذیه درمانی در بیناری های کلیوی
    • فصل 4: تغذیه درمانی در سرطان
    • فصل 5: تغذیه درمانی در بیماری ایدز
    • فصل 6: نغذیه درمانی در مراقبت های ویژه
    • فصل 7: حمایت تغذیه ای تغذیه روده ای و وریدی
    • فصل 8: تغذیه درمانی در بیماری های روماتوئیدی
    • فصل 9: تغذیه درمانی در بیماری های عصبی
    • فصل 10: تغذیه درمانی در بیماری های روانی
    • فصل 11: تغذیه درمانی در اختلالات تکاملی مادرزادی
    • فصل 12: تغذیه درمانی در اختلالات متابولیک ژنتیکی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری