اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1391

بررسی کوتاه:

  • 1 طبقه بندی مباحث و بیان کلیه اصول
  • 2 بیان نکات و مباحث به شیوه‌ای کاملا ساده همراه با نمودار، شکل و جدول
  • 3 قابل استفاده برای رشته‌های صنایع غذایی (گرایش مهندسی و کنترل کیفیت)، مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی) و سایر رشته‌های مرتبط
  • %5
    120,000
    114,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 6,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول طراحی کارخانجات و مهندسی صنایع غذایی تالیف دکتر کامبیز جهان‌بین و مهندس هیمن نوربخش توسط انتشارات شهرآب و آینده سازان به چاپ رسیده است.

    هر چند که این کتاب جامع ترین منبع موجود نمی‌باشد اما بی شک ساده ترین آنهاست و مولفین استفاده از آن را پیش از مطالعه سایر کتب تکمیلی به پژوهشگران و دانشجویان رشته‌های صنایع غذایی (گرایش مهندسی و کنترل کیفیت)، مهندسی شیمی (گرایش صنایع غذایی) و سایر رشته‌های مرتبط با این دانش توصیه می‌نماید.


    • شابک 9789643142698
    • سال و نوبت چاپ اول/1391
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 200
    • وزن 300 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر کامبیز جهان‌بین نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس هیمن نوربخش نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری