اصول فراوری و نگهداری مواد غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 منبع درسی برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول فراوری و نگهداری مواد غذایی تالیف فخری شهیدی و آرش کوچکی توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب مشتمل بر 10 فصل است که به عنوان یک منبع درسی در زمینه‌های مختلفی از جمله اصول نگهداری مواد غذایی، کمپوت و کنسرو و صنایع تکمیلی برای دانشجویان کارشناسی و کارشناسی ارشد مورد استفاده قرار گیرد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری