اصول مدیریت پسماند در صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1391

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب برای اساتید، دانشجویان و محققان رشته‌های صنایع غذایی، بهداشت محیط و ...
  • %6
    90,000
    85,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 5,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول مدیریت پسماند در صنایع غذایی تالیف دکتر مهرداد نیاکوثری و مهندس محسن زندی توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. این کتاب برای اساتید، دانشجویان، و محققان رشته‌های مهندسی صنایع، بهداشت محیط، مهندسی عمران، مهندسی شیم، مهندسی مکانیک، و مهندسی محیط زیست، قابل استفاده می‌باشد.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649703749
    • سال و نوبت چاپ اول/1391
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 248
    • وزن 400 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر مهرداد نیاکوثری نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس محسن زندی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری