اصول مهندسی صنایع غذایی دکتر توکلی پور

ویراست:
چهارم
سال و نوبت چاپ:
اول/1400

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل مباحث پیش در آمدی بر مهندسی صنایع غذایی، موازنه جرم، خواص ترمو دینامیکی ماده خالص گازها و جداول بخار و ...
  • %6
    290,000
    275,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 15,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    ویرایش چهارم کتاب اصول مهندسی صنایع غذایی نشر آییژ تالیف حمید توکلی پور شامل 7 فصال با عناوین زیر می‌باشد: 

    • پیش در آمدی بر مهندسی صنایع غذایی
    • موازنه جرم
    • خواص ترمو دینامیکی ماده خالص گازها و جداول بخار
    • اصول ترمو دینامیک و موازنه انرژی
    • مکانیک سیالات در صنایع غذایی
    • انتقال گرما در فراورش مواد غذایی
    • رطوبت سنجی ( سایکرو متری)
    • انتقال جرم در صنایع غذایی


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649706306
    • ویراست چهارم
    • سال و نوبت چاپ اول/1400
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 501
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر حمید توکلی پور نویسنده مشاهده جزئیات
    • وزن 700 گرم
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری