اصول نگهداری مواد غذایی تالیف دکتر معینی

بررسی کوتاه:

  • 1 مورد استفاده دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی و بخصوص کارخانه‌دارن
  • 72,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اصول نگهداری مواد غذایی(3489) تالیف دکتر سهراب معینی، دکتر کامبیز جهان‌بین و مهندس سهراب معینی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. در این کتاب علت تغییر رنگ و طعم و مزه و راه‌های جلوگیری از آن به زبان ساده علمی و با نشان دادن نمونه‌های مختلف شرح داده شده است. سپس نحوه نگهداری مواد غذایی مختلف با افزودن مواد نگهدارنده، همراه با محاسن و معایب هریک بررسی شده است. درک بهتر مطالب با استفاده از تصاویر زیاد و گویا تمایز این منبع با سایر منابع است.


    • شابک 9789640366332
    • سال و نوبت چاپ اول/1393
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 273
    • وزن 450 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر کامبیز جهان‌بین نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر سهراب معینی نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس سهراب معینی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری