کتاب اصول نگهداری مواد غذایی(3489) تالیف دکتر سهراب معینی، دکتر کامبیز جهانبین و مهندس سهراب معینی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. در این کتاب علت تغییر رنگ و طعم و مزه و راههای جلوگیری از آن به زبان ساده علمی و با نشان دادن نمونههای مختلف شرح داده شده است. سپس نحوه نگهداری مواد غذایی مختلف با افزودن مواد نگهدارنده، همراه با محاسن و معایب هریک بررسی شده است. درک بهتر مطالب با استفاده از تصاویر زیاد و گویا تمایز این منبع با سایر منابع است.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید