اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی اثر دکتر فخری شهیدی

سال و نوبت چاپ:
اول/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 مشتمل بر مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل میکروارگانیسم‌ها، چرخش مواد در اکوسیستم، گونه و گونه‌زایی و ...
  • 2 برای دانشجویان علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بهداشت و ایمنی و موادغذایی، خاک‌شناسی، بیماری‌های گیاهی، علوم دامی، باغبانی، منابع طبیعی و محیط زیست
  • %5
    110,000
    105,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 5,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب اکولوژی میکروبی: اکوسیستم‌های غذایی اثر دکتر فخری شهیدی که توسط توسط نشر دانشگاه فردوسی مشهد و با همکاری پنج تن از استادان و پژوهشگران به رشتۀ تحریر درآمده است و می‌تواند به‌عنوان یک درس‌نامه برای دانشجویان رشته‌های علوم و صنایع غذایی، میکروبیولوژی، بهداشت و ایمنی و موادغذایی، خاک‌شناسی، بیماری‌های گیاهی، علوم دامی، باغبانی، منابع طبیعی و محیط زیست مورداستفاده قرار گیرد. مخاطبان دیگر این کتاب، جامعۀ علمی کشاورزی در تمام سطوح هستند.

    این کتاب مشتمل بر مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل میکروارگانیسم‌ها، چرخش مواد در اکوسیستم، گونه و گونه‌زایی، اکولوژی فرد و مطالعۀ میکروارگانیسم‏های منفرد اکولوژی تولیدمثل در میکروارگانیسم‏ها، اکولوژی جوامع، اکولوژی محیط‌های آبی، خاک و سخت، تداخل میکروارگانیسم‏ها با سایر اجزای محیط، رشد و تغذیه در میکروارگانیسم‏ها، نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی و آنزیم‌ها، اکولوژی میکروبی فاضلاب و بیماری‌‏هاست.


    • شابک 9789643863760
    • سال و نوبت چاپ اول/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 344
    • وزن 500 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فخری شهیدی نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • فصل 1- تاریخچه و کلّیات
    • فصل 2- مفاهیم اصلی در مطالعۀ اکولوژی و سیر تکامل
    • فصل 3- چرخش مواد در اکوسیستم
    • فصل 4- مفاهیم گونه و گونه‌زایی
    • فصل 5- اکولوژی فرد
    • فصل 6- اکولوژی تولیدمثل
    • فصل 7- مفاهیم در اکولوژی جوامع
    • فصل 8- اکولوژی میکروبی محیط‌های آبی
    • فصل 9- اکولوژی خاک
    • فصل 10- اکولوژی میکروبی محیط‌های سخت
    • فصل 11- تداخل میکروارگانیسم‌ها با سایر اجزای محیط
    • فصل 12- رشد و تغذیه
    • فصل 13- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید موادغذایی
    • فصل 14- نقش میکروارگانیسم‏ها در تولید آنزیم‌ها
    • فصل 15- اکولوژی میکروبی فاضلاب
    • فصل 16- اکولوژی و بیماری‌ها
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری