بسته‌بندی موادغذایی فرآوری شده به روش‌های غیرحرارتی

سال و نوبت چاپ:
اول/1392

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه Packaging for nonthermal processing of food , c2007‭‬
  • 2 شامل مباحث جزئیات فرآیند، فرآورده و مواد بسته‌بندی و اثرات متقابل آنها
  • 90,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب بسته بندی مواد غذایی فرآوری شده به روش‌های غیرحرارتی تالیف دکتر جانگ اچ.هان ترجمه دکتر ناصر صداقت و دکتر مریم بهرام پرور توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب در مورد جزئیات فرآیند، فرآورده و مواد بسته‌بندی و اثرات متقابل آنها جهت انتخاب فرآورده‌های تجاری مناسب برای افزایش مدت زمان نگهداری و پذیرش مصرف کننده بحث می‌کند.


    • فصل1. بسته‌بندی مواد غذا‌یی فرآوری شده با روش‌های غیر‌حرارتی
    • فصل2 . نقش بسته‌بندی فعّال در سیستم‌های فرآوری غیرحرارتی
    • فصل3. پوشش‌های خوراکی حاوی عوامل ضدمیکروبی زیست فعّال
    • فصل4. بیومَپ: بسته‌بندی تحت اتمسفر اصلاح شده با کنترل بیولوژیکی برای افزایش مدت زمان نگهداری
    • فصل5. بسته‌بندی موادغذایی فرآوری شده با فشار بالا، تشعشع و میدان الکتریکی پالسی
    • فصل6. بسته‌بندی موادغذایی تیمار شده با تشعشع یونیزه
    • فصل7. سیستم‌های شناسایی رادیو‌فرکانسی
    • فصل8. انتخاب مصرف‌کننده: پاسخ به تکنولوژی‌های جدید بسته‌بندی
    • فصل9. نقطه ‌نظر اروپایی به بسته‌بندی- قانون‌گذاری، مجوز و آزمون پذیرش
    • فصل10. بسته‌بندی موادغذایی فرآوری شده غیر‌حرارتی: آینده
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری