کتاب بسته بندی مواد غذایی فرآوری شده به روشهای غیرحرارتی تالیف دکتر جانگ اچ.هان ترجمه دکتر ناصر صداقت و دکتر مریم بهرام پرور توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب در مورد جزئیات فرآیند، فرآورده و مواد بستهبندی و اثرات متقابل آنها جهت انتخاب فرآوردههای تجاری مناسب برای افزایش مدت زمان نگهداری و پذیرش مصرف کننده بحث میکند.
- فصل1. بستهبندی مواد غذایی فرآوری شده با روشهای غیرحرارتی
- فصل2 . نقش بستهبندی فعّال در سیستمهای فرآوری غیرحرارتی
- فصل3. پوششهای خوراکی حاوی عوامل ضدمیکروبی زیست فعّال
- فصل4. بیومَپ: بستهبندی تحت اتمسفر اصلاح شده با کنترل بیولوژیکی برای افزایش مدت زمان نگهداری
- فصل5. بستهبندی موادغذایی فرآوری شده با فشار بالا، تشعشع و میدان الکتریکی پالسی
- فصل6. بستهبندی موادغذایی تیمار شده با تشعشع یونیزه
- فصل7. سیستمهای شناسایی رادیوفرکانسی
- فصل8. انتخاب مصرفکننده: پاسخ به تکنولوژیهای جدید بستهبندی
- فصل9. نقطه نظر اروپایی به بستهبندی- قانونگذاری، مجوز و آزمون پذیرش
- فصل10. بستهبندی موادغذایی فرآوری شده غیرحرارتی: آینده