بهداشت و ایمنی مواد غذایی آنچه باید بدانیم

بررسی کوتاه:

  • 1 جهت آشنایی عموم مردم با بهداشت و ایمنی غذا
  • %5
    99,900
    95,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 4,900 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی (آنچه باید بدانیم) تالیف فاطمه اکرمی‌مهاجری و همکاران نشر آثار سبحان و با همکاری نشر یاررس گردآوری و تدوین گردید. این مجموعه جهت آشنایی عموم مردم با بهداشت و ایمنی غذا، در جهت کاهش بیماری های منتقله از مواد غذایی اعم از مسمومیت و عفونت غذایی، کاهش ضایعات غذا، تامین سلامت جامعه و ... گام موثری برداشته است. عرضه مواد غذایی به‌طور فزاینده‌ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی است.

    مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده و با عوامل مختلفی در تماس است. بنابراین جهت حفظ سلامت غذا و تهیه و عرضه مواد غذایی سالم، نیاز به کنترل مستمر است. در کتاب حاضر تلاش شده ضمن آشنایی عموم مردم با مقوله بهداشت و ایمنی غذا، با به‌کارگیری قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی و تضمین سلامت غذا در منزل، تضمینی برای سلامت جامعه به وجود آید.


    • شابک 9786006531816
    • سال و نوبت چاپ اول/1402
    • قطع رقعی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 118
    • وزن 100 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فاطمه اکرمی مهاجری نویسنده مشاهده جزئیات
      مهندس زینب رضائیان نویسنده مشاهده جزئیات
      مهندس نگار حمیدیان نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری