بهداشت و ایمنی مواد غذایی آنچه باید بدانیم

بررسی کوتاه:

  • 1 جهت آشنایی عموم مردم با بهداشت و ایمنی غذا
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی (آنچه باید بدانیم) تالیف فاطمه اکرمی‌مهاجری و همکاران نشر آثار سبحان و با همکاری نشر یاررس گردآوری و تدوین گردید. این مجموعه جهت آشنایی عموم مردم با بهداشت و ایمنی غذا، در جهت کاهش بیماری های منتقله از مواد غذایی اعم از مسمومیت و عفونت غذایی، کاهش ضایعات غذا، تامین سلامت جامعه و ... گام موثری برداشته است. عرضه مواد غذایی به‌طور فزاینده‌ای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی است. مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده و با عوامل مختلفی در تماس است. بنابراین جهت حفظ سلامت غذا و تهیه و عرضه مواد غذایی سالم، نیاز به کنترل مستمر است.

    در کتاب حاضر تلاش شده ضمن آشنایی عموم مردم با مقوله بهداشت و ایمنی غذا، با به‌کارگیری قوانین و دستورالعمل‌های بهداشتی و تضمین سلامت غذا در منزل، تضمینی برای سلامت جامعه به وجود آید.


    • شابک 9786006531816
    • سال و نوبت چاپ اول/1402
    • قطع رقعی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 118
    • وزن 100 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فاطمه اکرمی مهاجری نویسنده مشاهده جزئیات
      مهندس زینب رضائیان نویسنده مشاهده جزئیات
      مهندس نگار حمیدیان نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری