کتاب بهداشت و ایمنی مواد غذایی (آنچه باید بدانیم) تالیف فاطمه اکرمیمهاجری و همکاران نشر آثار سبحان و با همکاری نشر یاررس گردآوری و تدوین گردید. این مجموعه جهت آشنایی عموم مردم با بهداشت و ایمنی غذا، در جهت کاهش بیماری های منتقله از مواد غذایی اعم از مسمومیت و عفونت غذایی، کاهش ضایعات غذا، تامین سلامت جامعه و ... گام موثری برداشته است. عرضه مواد غذایی بهطور فزایندهای در حال جهانی شدن است و این نیازمند توجه بیش از پیش به سیستم ایمنی مواد غذایی است. مواد غذایی از تولید تا سفره دچار تغییرات زیادی شده و با عوامل مختلفی در تماس است. بنابراین جهت حفظ سلامت غذا و تهیه و عرضه مواد غذایی سالم، نیاز به کنترل مستمر است.
در کتاب حاضر تلاش شده ضمن آشنایی عموم مردم با مقوله بهداشت و ایمنی غذا، با بهکارگیری قوانین و دستورالعملهای بهداشتی و تضمین سلامت غذا در منزل، تضمینی برای سلامت جامعه به وجود آید.