کتاب تغذیه اساسی انرژی و درشت مغذیها در چهار فصل توسط دکتر فرزاد شیدفر، دکتر سمیه یوسایی، دکتر سپیده سلطانی، دکتر مهکامه عاشورپور و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران تدوین شده است که منبع علمی کامل و بسیار جامع و مناسبی در زمینه انرژی و درشت مغذیها، برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشتههای علوم پزشکی و همچنین عموم مردم میباشد.
کتاب تغذیه اساسی انرژی و درشت مغذیها دکتر شیدفر به بحث در مورد برخی از مهمترین ارکان اصلی علم تغذیه یعنی انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین میپردازد و تلاش زیاد نویسندگان برآن بوده است تا با بهرهگیری از کتابهای مرجع اصلی و مهم رشته تغذیه و همچنین مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر، مجموعهای کامل تدوین گردد که نیاز علمی پایه، اولیه و اساسی کلیه دانشجویان و دانش آموختگان رشتههای تغذیه و سایر رشته های علوم پزشکی را تامین کند.
برای مشاهده و خرید تغذیه اساسی جلد2 ویتامینها، مواد معدنی و الکترولیتها وارد لینک زیر شوید:
مشاهده جزئیات کتاب تغذیه اساسی جلد2 ویتامینها، مواد معدنی و الکترولیتها دکتر شیدفر