تغذیه اساسی جلد1 انرژی و درشت مغذی‌ها دکتر شیدفر

بررسی کوتاه:

  • 1 منبع علمی کامل و بسیار جامع و مناسبی در زمینه انرژی و درشت مغذی‌ها
  • 2 مناسب برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشته‌های علوم پزشکی و همچنین عموم مردم
  • 3 شامل مباحث برخی از مهم‌ترین ارکان اصلی علم تغذیه یعنی انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین
  • %10
    99,000
    90,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 9,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تغذیه اساسی انرژی و درشت مغذی‌ها در چهار فصل توسط دکتر فرزاد شیدفر، دکتر سمیه یوسایی، دکتر سپیده سلطانی، دکتر مهکامه عاشورپور و با همکاری دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی ایران تدوین شده است که منبع علمی کامل و بسیار جامع و مناسبی در زمینه انرژی و درشت مغذی‌ها، برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشته‌های علوم پزشکی و همچنین عموم مردم می‌باشد.

    کتاب تغذیه اساسی انرژی و درشت مغذی‌ها دکتر شیدفر به بحث در مورد برخی از مهم‌ترین ارکان اصلی علم تغذیه یعنی انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین می‌پردازد و تلاش زیاد نویسندگان برآن بوده است تا با بهره‌گیری از کتاب‌های مرجع اصلی و مهم رشته تغذیه و همچنین مقالات علمی چاپ شده در مجلات معتبر، مجموعه‌ای کامل تدوین گردد که نیاز علمی پایه، اولیه و اساسی کلیه دانشجویان و دانش آموختگان رشته‌های تغذیه و سایر رشته های علوم پزشکی را تامین کند.

    برای مشاهده و خرید تغذیه اساسی جلد2 ویتامین‌ها، مواد معدنی و الکترولیت‌ها وارد لینک زیر شوید:

    مشاهده جزئیات کتاب تغذیه اساسی جلد2 ویتامین‌ها، مواد معدنی و الکترولیت‌ها دکتر شیدفر


    • فصل 1: انرژی
    • فصل 2: کربوهیدرات‌ها
    • فصل 3: پروتئین‌ها
    • فصل 4: چربی‌ها
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری