تغذیه و سرطان

بررسی کوتاه:

  • 1 منبع آموزشی در زمینه تغذیه و سرطان برای گروه درمانگر
  • 80,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تغذیه و سرطان نوشته هنک وان هالترن ترجمه دکتر سودابه شهید ثالث، دکتر مرجانه میرصدرایی و دکتر آذر فانی پاکدل به نیاز های آموزشی بیماران سرطانی در زمینه تغذیه می پردازد که توسط انتشارات دانشگاه علوم پزشکی مشهد به چاپ رسیده است.

    این کتاب یک منبع آموزشی در زمینه تغذیه و سرطان برای گروه درمانگر بوده و سبب افزایش آگاهی ایشان شده و آنان نیز به نوبه خود، اطلاعات بهتری را در زمینه تغذیه و سرطان در اختیار بیماران سرطانی و خانواده آنان خواهند گذاشت. با وجود تحقیقات وسیع هنوز نمیتوان با اطمینان تعیین کرد که چه وقت بهترین زمان برای تامین حمایت تغذیه ای جهت بیماران سرطانی است، چگونه میتوان بیماران سرطانی که چنین حمایت تغذیه ای را دریافت می کنند به بهترین نحو پایش کرد و آیا لازم است در درمانگاه انکولوژی یا در بیماران تحت پیگیری از مداخله های تغذیه ای جدید و به ظاهر نوید بخش بهره برد یا خیر؟

    به علاوه، مطالعات بزرگ اپیدمیولوژیک اخیر در زمینه تغذیه در بسیاری موارد نتایج بحث انگیز یا غیر منتظره در پی داشته اند که خود بر لزوم تحقیقات بیشتر روی رژیم غذایی و خطر سرطان در آینده ی نزدیک تاکید می کند. معهذا کتاب حاضر یک نقطه شروع مهم و به روز شده در جهت کمک به کادر درمان و نهایتا بیماران برای درک بهتر تداخلات پیچیده بین تغذیه و سرطان است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری