تکنولوژی‌های نوین در فراوری نوشیدنی‌ها

سال و نوبت چاپ:
دوم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 حاوی اطلاعاتی در خصوص کاربرد فناوری‌های نوین و متداول حرارتی و غیر حرارتی در تولید نوشیدنی‌ها
  • 2 قابل استفاده به عنوان کتاب درسی و کمک درسی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی علوم و صنایع غذایی
  • 170,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تکنولوژی‌های نوین در فراوری نوشیدنی‌ها اثر اینگرید آگویلو آگوایو و لوسیا پلاز ترجمه دکتر فخری شهیدی و سمیه پاک‌سرشت توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب اطلاعاتی در خصوص کاربرد فناوری‌های نوین و متداول حرارتی و غیر حرارتی در تولید نوشیدنی‌ها در اختیار تولید کنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار می‌دهد.

    کتاب به کاربرد روش‌های متداول و نوظهور در زمینه‌فراوری عصاره‌های میوه‌های سیبی، مرکبات، میوه‌های آلویی، سبزی‌ها، میوه‌های نامتداول، عصاره‌های توتی و مخلوط‌های عصاره و تاثیر آن‌ها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است.

    نوشیدنی‌های غیر الکلی شامل نوشیدنی‌های تهیه شده بر پایه دانه‌ها ( سویا، برنج و جو دو سر )، سوپ‌ها، نوشیدنی‌های عملگر، دم‌نوش‌های جدید، نوشیدنی‌های تقویت شده نوشیدنی‌های بر پایه‌ی کاکائو، انرژی‌زا و امولسیون‌های نوشیدنی‌ها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکننده عصاره و نوشیدنی‌های غیر الکلی و فراورده‌های جنبی تولید شده از پسماندها بررسی شده‌اند. این کتاب می‌تواند به عنوان کتاب درسی و کمک درسی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی مورد استفاده قرار گیرد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری