کتاب تکنولوژیهای نوین در فراوری نوشیدنیها اثر اینگرید آگویلو آگوایو و لوسیا پلاز ترجمه دکتر فخری شهیدی و سمیه پاکسرشت توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. این کتاب اطلاعاتی در خصوص کاربرد فناوریهای نوین و متداول حرارتی و غیر حرارتی در تولید نوشیدنیها در اختیار تولید کنندگان، کارشناسان و دانشجویان علوم و صنایع غذایی قرار میدهد.
کتاب به کاربرد روشهای متداول و نوظهور در زمینهفراوری عصارههای میوههای سیبی، مرکبات، میوههای آلویی، سبزیها، میوههای نامتداول، عصارههای توتی و مخلوطهای عصاره و تاثیر آنها بر کیفیت نهایی فراورده پرداخته است.
نوشیدنیهای غیر الکلی شامل نوشیدنیهای تهیه شده بر پایه دانهها ( سویا، برنج و جو دو سر )، سوپها، نوشیدنیهای عملگر، دمنوشهای جدید، نوشیدنیهای تقویت شده نوشیدنیهای بر پایهی کاکائو، انرژیزا و امولسیونهای نوشیدنیها و بالاخره مصارف پسماندهای واحدهای تولیدکننده عصاره و نوشیدنیهای غیر الکلی و فراوردههای جنبی تولید شده از پسماندها بررسی شدهاند. این کتاب میتواند به عنوان کتاب درسی و کمک درسی در مقاطع دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی مورد استفاده قرار گیرد.