تکنیک‌های مولکولی در بوم‌شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری

بررسی کوتاه:

  • 1 ترجمه کتاب Molecular techniques in the microbial ecology of fermented foods,c2008
  • 2 بررسی مواد غذایی تخمیری شناخته شده و برخی از فراورده‌های غذایی غیر اروپایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب تکنیک‌های مولکولی در بوم‌شناسی میکروبی مواد غذایی تخمیری اثر لوکا کوکولین ترجمه سید علی مرتضوی و سایر همکاران، توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. در این کتاب، مواد غذایی تخمیری شناخته شده و برخی از فراورده‌های غذایی غیر اروپایی مورد بررسی قرار گرفته و آخرین یافته‌ها در خصوص بوم شناسی میکروبی آنها که با استفاده از روش‌های مولکولی تعیین میشوند، توصیف گردیده است. این کتاب علاوه بر اهداف تحقیقاتی، دانشجویان را قادر خواهد ساخت تا در سطوح مختلف ضمن فراگیری موضوع مورد مطالعه با فراهم آوردن دانش میکروبیولوژی مواد غذایی تخمیری به یک پیشآگاهی در خصوص نحوه مطالعه امروزی فرآوری‌های خاص در مواد غذایی نیز دست یابند.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری