جامع باکتری‌شناسی تالیف محمد کریم‌بخش

نویسنده:
سال و نوبت چاپ:
اول/1404

بررسی کوتاه:

  • 1 دارای درسنامه، اشکال رنگی و تست‌های کنکور سال‌های اخیر
  • 2 کتاب رنگی و دارای فایل صوتی برای درک بهتر مطالب بالینی و تشخیصی
  • 3 برای دانشجویان رشته‌های میکروبیولوژی، علوم آزمایشگاهی، پزشکی و سایر رشته‌های علوم زیستی
  • 4 شامل ساختار و فیزیولوژی باکتری‌ها، ژنتیک باکتریایی، مکانیسم‌های بیماری‌زایی و تشخیص‌های آزمایشگاهی
  • %7
    1,200,000
    1,120,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 80,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب جامع باکتری‌شناسی دارای فایل صوتی برای درک بهتر مطالب بالینی و تشخیصی تالیف محمد کریم‌بخش به معرفی انواع باکتری‌ها و بیماری‌های مرتبط با آن‌ها می پردازد و شامل مباحث کلیدی مانند ساختار و فیزیولوژی باکتری‌ها، ژنتیک باکتریایی، مکانیسم‌های بیماری‌زایی و تشخیص‌های آزمایشگاهی می باشد که توسط انتشارات آناهید گستر خلیلی به چاپ رسیده است.

    در این کتاب مطالب بسیار روان و مناسب آزمون ورودی مقطع کارشناسی ارشد علوم آزمایشگاهی و وزارت علوم می‌باشد. کتاب AGK جامع باکتری شناسی یک کتاب هوشمند که دارای درسنامه، اشکال رنگی و تست‌های کنکور سال‌های اخیر می‌باشد. در ضمیمه این کتاب برای هر بخش فایل صوتی برای درک بهتر مطالب سخت می‌باشد که راه شما را در درک مطالب هموار می‌سازد.

    ویژگی‌های کلیدی AGK جامع باکتری شناسی: 

    1- برگرفته شده از بروزترین منابع کنکور 

    2- طراحی و ارائه تصاویر کاملا مرتبط برای تفهیم بهتر مطالب 

    3- دارای درسنامه، اشکال رنگی و تست‌های کنکور سال‌های اخیر 

    4- ارائه خلاصه مطالب به صورت جدول 

    5- بی نیاز کردن دانشجویان از خواندن چندین کتاب 

    6- ارائه مطالب به صورت جامع بدون در نظر گرفتن محدودیت دانشی دانشجویان 

    7- تکرار مطالب مهم در بخش‌های مختلف کتاب جهت مرور راحت‌تر خوانندگان 

    8- دارای فایل صوتی(ویس) برای درک بهتر مطالب بالینی و تشخیصی


    • شابک 9786224744838
    • سال و نوبت چاپ اول/1404
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 233
    • وزن 390 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      محمد کریم‌ بخش نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ دو رنگ
    • فصل اول: تاریخچه، میکروسکوپ، محیط کشت و رنگ آمیزی
    • فصل دوم: تکنیک های مولکولی و نکات مرتبط
    • فصل سوم: ساختمان باکتـری
    • فصل چهارم: متابولیسم باکتـریها
    • فصل پنجم: ژنتیک باکتـریایی.
    • فصل ششم: مواد ضدمیکروبـی
    • فصل هفتم: مکانیسم بیماری زایی (پاتـوژنـز)
    • فصل هشتم: کوکسی های گرم مثبت
    • فصل نهم: کوکسی گرم منفی چرکزا
    • فصل دهم: باسیل های گرم مثبت
    • فصل یازدهم: انتروباکتـریاسه
    • فصل دوازدهم: ویبریو و آئروموناس
    • فصل سیزدهم: سودوموناس و باسیلهای گرم منفی غیرمعمول
    • فصل چهاردهم: کمپیلوباکتـر و هلیکوباکتـر
    • فصل پانزدهم: هموفیلوس، پاستورلا و اکتینوباسیلوس
    • فصل شانزدهم: بوردتلا، بروسلا و فرانسیسلا
    • فصل هفدهم: لژیونلا، بارتونلا و استرپتوباسیلوس
    • فصل هجدهم: اسپیروکتالها
    • فصل نوزدهم: مایکوباکتـریومها
    • فصل بیستم: مایکوپلاسما و اوره آ پلاسما
    • فصل بیست و یکم: ریکتزیا، ارلیشیا و باکتریهای منتقله از بندپایان
    • فصل بیست و دوم: کلامیدیا و کلامیدیوفیلا
    • فصل بیست و سوم: باکتری های بی هوازی
    • فصل بیست و چهارم: ضمیمه تخته بالینـی سل (مربوط به فصل نوزدهم)
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری