دانش و تکنولوژی بستنی

سال و نوبت چاپ:
دوم/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 فراهم آوردن مطالب منسجمی بود درباره صنعت بستنی
  • 2 مباحث مختلفی از جمله خواص فیزیکی و شیمیایی، توصیف مواد اولیه، فرآوری و صنعت، میکروبیولوژی،‌ ساختار بستنی
  • %5
    150,000
    143,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 7,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب دانش و تکنولوژی بستنی تألیف مهندس بهارک چگنی و مهندس آرش مشکوه مباحث مختلفی از جمله خواص فیزیکی و شیمیایی، توصیف مواد اولیه، فرآوری و صنعت، میکروبیولوژی،‌ ساختار بستنی و اتفاقاتی که به هنگام خوردن محصول رخ می‌دهد می پردازد، که توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

    بستنی که ما امروزه در فروشگاه‌ها و مغازه‌های مختلف می‌بینیم فراورده‌ای است جالب و پرطرفدار، که در پس این فرآورده، دانش و علمی نهفته است که بدون شناخت و آگاهی از آن دستیابی به محصولی ایده‌آل امکان‌پذیر نیست.

    هدف از تهیه و گردآوری این مجموعه، فراهم آوردن مطالب منسجمی بود درباره صنعت بستنی تا بدین وسیله صاحبان صنعت و طالبان علم و دانش منبعی هر چند کوچک برای مراجعه و پاسخ به سؤالات احتمالی داشته باشند.

    در کتاب دانش و تکنولوژی بستنی مباحث مختلفی از جمله خواص فیزیکی و شیمیایی، توصیف مواد اولیه، فرآوری و صنعت، میکروبیولوژی،‌ ساختار بستنی و همچنین اتفاقاتی که به هنگام خوردن محصول رخ می‌دهد مطرح می‌گردد.

    تا حد امکان سعی شده علاوه بر ذکر خصوصیات ظاهری و کلی بستنی به عواملی که در ایجاد این خصوصیات تأثیر می‌گذارند پرداخته شود؛ زیرا درک هرچه بهتر این روابط، تولید محصولی ایده‌آل را آسانتر خواهد ساخت.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649700038
    • سال و نوبت چاپ دوم/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 42
    • وزن 360 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      مهندس بهارک چگنی نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس آرش مشکوه نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • 1- سرگذشت بستنی
    • 2- کلوئیدها، انجماد و رئولوژی
    • 3- مواد اولیه، فرمولاسیون و محاسبات بستنی
    • 4- تولید بستنی در کارخانه
    • 5- تکمیل بستنی
    • 6- سنجش بستنی
    • 7- بستنی یک کامپوزیت پیچیده
    • 8- آزمون های شیمیایی و میکروبی بستنی
    • 9- آزمایش هایی با بستنی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری