میکروبیولوژی مواد غذایی آدامز
Fa

میکروبیولوژی مواد غذایی آدامز

بررسی کوتاه:

  • 1 توصیف مشکلات، فواید و راه‌حل‌های مرتبط با نقش میکروارگانیسم‌ها در موادغذایی
  • 2 برای دانشجویان میکروب‌شناسی، علوم‌غذایی و دست‌اندرکاران صنایع‌ غذایی
  • %5
    235,000
    224,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 11,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب « میکروبیولوژی موادغذایی » تألیف مارتین آر آدامز و موریس اموس؛ ترجمه دکتر محمدکریم رحیمی، دکتر سعید ذاکربستان‌آباد، دکتر پروانه عدیمی، دکتر مژده حاکمی‌والا و دکتر کسری بهروز نسب توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

    در کتاب حاضر مشکلات، فواید و راه‌حل‌های مرتبط با نقش میکروارگانیسم‌ها در موادغذایی توصیف شده است. مطالعه این کتاب برای دانشجویان میکروب‌شناسی، علوم‌غذایی و دست‌اندرکاران صنایع‌ غذایی و تخمیری مفید است.


    • 1- حوزه میکروب‌شناسی موادغذایی
    • 2- میکروارگانیسم‌ها و موادغذایی
    • 3- فاکتورهای موثر بر روی رشد و بقای میکروارگانیسم‌ها در موادغذایی
    • 4- میکروب‌شناسی نگهداری موادغذایی
    • 5- میکروب‌شناسی محصولات غذایی اساسی
    • 6- میکروب‌شناسی غذایی و سلامت عمومی
    • 7- عوامل باکتریایی بیماری‌های منتقل شونده با غذا
    • 8- عوامل غیرباکتریایی بیماری‌های غذایی
    • 9- موادغذایی تخمیر شده و میکروبی
    • 10- روش‌های آزمون میکروبیولوژیک موادغذایی
    • 11- کنترل کردن کیفیت میکروبیولوژیکی موادغذایی
    • 12- مطالعات بیشتر
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری