دوره 2جلدی تغذیه اساسی دکتر شیدفر

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشته‌های علوم پزشکی و همچنین عموم مردم
  • 2 منبع علمی کامل و بسیار جامع و مناسب در زمینه انرژی، درشت مغذی‌ها، ویتامین‌ها، مواد معدنی و الکترولیت‌ها
  • %15
    389,000
    333,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 56,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    دوره 2جلدی تغذیه اساسی دکتر شیدفر مناسب برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشته‌های علوم پزشکی و همچنین عموم مردم می‌باشد. در سال 1399 کتاب تغذیه اساسی (1) تالیف شد که مورد استقبال بی‌نظیر دانشجویان و دانش‌آموختگان، علوم پزشکی قرار گرفت. در جلد اول تالیف دکتر فرزاد شیدفر، دکتر سمیه یوسایی، دکتر سپیده سلطانی، دکتر مهکامه عاشورپور مباحث انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین ارائه گردید. با توجه به ضرورت موضوع تغذیه اساسی، کتاب تغذیه اساسی (2) تالیف دﮐﺘﺮ ﻓﺮزاد ﺷﯿﺪﻓﺮ، ﺣﺴﯿﻦ ﺷﺎﻫﯿﻦ‌ﻓﺮ، ﯾﺎﺳﻤﻦ واﺣﺪی ﻣﺰدآﺑﺎدی، ﻣﻬﺮﻧﺎز ﻣﺮوارﯾﺪی و آﯾﻨﺎز وﻻﯾﺘﯽ که در برگیرنده ویتامین‌ها، و مواد معدنی می‌باشد تالیف شد. در این اثر از جدیدترین کتاب‌های مرجع رشته‌ی تغذیه و مقاله‌های علمی تغذیه در مجله‌های معتبر بین‌المللی بهره گرفته شده است.

    لطفا جهت مشاهده و خرید هر دو جلد وارد لینک‌های زیر شوید:

    مشاهده جزئیات و خرید تغذیه اساسی جلد1 انرژی و درشت مغذی‌ها دکتر شیدفر

    مشاهده جزئیات کتاب تغذیه اساسی جلد2 ویتامین‌ها، مواد معدنی و الکترولیت‌ها دکتر شیدفر


    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 584
    • وزن 900 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر فرزاد شیدفر نویسنده مشاهده جزئیات
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری