دوره 2جلدی تغذیه اساسی دکتر شیدفر مناسب برای دانشجویان علوم تغذیه و سایر رشتههای علوم پزشکی و همچنین عموم مردم میباشد. در سال 1399 کتاب تغذیه اساسی (1) تالیف شد که مورد استقبال بینظیر دانشجویان و دانشآموختگان، علوم پزشکی قرار گرفت. در جلد اول تالیف دکتر فرزاد شیدفر، دکتر سمیه یوسایی، دکتر سپیده سلطانی، دکتر مهکامه عاشورپور مباحث انرژی، کربوهیدرات، چربی و پروتئین ارائه گردید. با توجه به ضرورت موضوع تغذیه اساسی، کتاب تغذیه اساسی (2) تالیف دﮐﺘﺮ ﻓﺮزاد ﺷﯿﺪﻓﺮ، ﺣﺴﯿﻦ ﺷﺎﻫﯿﻦﻓﺮ، ﯾﺎﺳﻤﻦ واﺣﺪی ﻣﺰدآﺑﺎدی، ﻣﻬﺮﻧﺎز ﻣﺮوارﯾﺪی و آﯾﻨﺎز وﻻﯾﺘﯽ که در برگیرنده ویتامینها، و مواد معدنی میباشد تالیف شد. در این اثر از جدیدترین کتابهای مرجع رشتهی تغذیه و مقالههای علمی تغذیه در مجلههای معتبر بینالمللی بهره گرفته شده است.
لطفا جهت مشاهده و خرید هر دو جلد وارد لینکهای زیر شوید:
مشاهده جزئیات و خرید تغذیه اساسی جلد1 انرژی و درشت مغذیها دکتر شیدفر
مشاهده جزئیات کتاب تغذیه اساسی جلد2 ویتامینها، مواد معدنی و الکترولیتها دکتر شیدفر