راهنمای کامل افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی

بررسی کوتاه:

  • 1 قابل استفاده برای متخصصان و کارشناسان و صاحبان صنایع مختلف غذایی و آشامیدنی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب راهنمای کامل افزودنی‌های مورد استفاده در صنایع غذایی تالیف دکتر سید حمیدرضا ضیاءالحق، دکتر حسین جلالی و مهندس اعظم اشرفی توسط دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است. امید است این مجموعه در اطلاع رسانی به متخصصان و کارشناسان و صاحبان صنایع مختلف غذایی و آشامیدنی، در جهت افزایش کیفی محصولات غذایی مؤثر واقع گردد.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری