کتاب راهنمای کامل انگلیسی برای دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی، اثر مهندس حسن کرکی و مریم ثناییزاده توسط انتشارات آییژ ، به چاپ رسیده است. این کتاب راهنمای کتاب English for students of food science and technology از انتشارات سمت است که از سه بخش تشکیل شده است.
در بخش اول خواندن متن، پرسشهای درک مطلب و تمرین زبان ارائه شده است. در بخش دوم، مطالب بیشتری برای خواندن و تمرینهای مربوط به آن آمده است. سرانجام در بخش سوم فعالیتهای ترجمه و یافتن برابر نهادههای مناسب برای واژهها و اصطلاحات فنی به کار رفته در درس گنجانده شده است.