کتاب روش های PCR در مواد غذایی (به انضمام تعاریف برخی از اصطلاحات بر اساس The Dictionary of Gene Technology) نوشتهٔ جان مائورر و ترجمهٔ دکتر سیدعلی مرتضوی، دکتر فریده طباطبایی یزدی، مهندس علیرضا صادقی و مهندس الهام رنجبر امانی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.
این کتاب، فناوری های تشخیص مبتنی بر واکنش زنجیرهای پلیمراز را به منظور شناسایی عوامل میکروبی بیماری زا و مولد فساد در مواد غذایی به زیست شناسان غیر مولکولی، معرفی خواهد نمود.
در مجموع و بر پایه مباحث مطرح شده در این کتاب، خواننده قادر خواهد بود: اصول حاکم بر روش های PCR نظیر PCR زمان واقعی را درک کند، مبانی دخیل در طراحی، بهینه سازی و بهکارگیری PCR را به منظور استفاده در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی بداند، نتایج حاصل را تفسیر کند، محدودیتها و تواناییهای PCR را بشناسد و اصول بنیادی فناوری نوپای ریزپردازنده ها و کاربردهای بالقوه آن را در میکروبیولوژی مواد غذایی بداند.