روش‌های PCR در مواد غذایی جان مائورر

بررسی کوتاه:

  • 1 مناسب دانشجویان رشتهٔ میکروبیولوژی
  • 2 فناوری های تشخیص مبتنی بر واکنش زنجیره‌ای پلیمراز
  • 3 شناسایی عوامل میکروبی بیماری زا و مولد فساد در مواد غذایی
  • 150,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب روش های PCR در مواد غذایی (به انضمام تعاریف برخی از اصطلاحات بر اساس The Dictionary of Gene Technology) نوشتهٔ جان مائورر و ترجمهٔ دکتر سیدعلی مرتضوی، دکتر فریده طباطبایی یزدی، مهندس علیرضا صادقی و مهندس الهام رنجبر امانی توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ رسیده است.

    این کتاب، فناوری های تشخیص مبتنی بر واکنش زنجیره‌ای پلیمراز را به منظور شناسایی عوامل میکروبی بیماری زا و مولد فساد در مواد غذایی به زیست شناسان غیر مولکولی، معرفی خواهد نمود.

    در مجموع و بر پایه مباحث مطرح شده در این کتاب، خواننده قادر خواهد بود: اصول حاکم بر روش های PCR نظیر PCR زمان واقعی را درک کند، مبانی دخیل در طراحی، بهینه سازی و به‌کارگیری PCR را به منظور استفاده در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی بداند، نتایج حاصل را تفسیر کند، محدودیت‌ها و توانایی‌های PCR را بشناسد و اصول بنیادی فناوری نوپای ریزپردازنده ها و کاربردهای بالقوه آن را در میکروبیولوژی مواد غذایی بداند.


    • 1- مبانی PCR
    • 2- تاریخچه PCR
    • 3- آماده سازی نمونه برای PCR
    • 4- تبدیل نمودن PCR به یک فرایند عادی در آزمایشگاه میکروبیولوژی مواد غذایی
    • 5- تشخیص مولکولی عوامل بیماری زا باکتریایی در مواد غذایی
    • 6- روش های مولکولی تشخیص عوامل بیماری زای ویروسی در مواد غذایی
    • 7- ابزارهای مولکولی شناسایی انگل های موجود در مواد غذایی
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری