سیستم‌های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
اول/1391

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل مباحث مبانی کاربردی و روش‌های کنترل کیفی مواد غذایی
  • %5
    95,000
    91,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 4,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب سیستم‌های بویایی و چشایی الکترونیکی در صنایع غذایی تالیف دکتر مهرداد نیاکوثری،‌ مهندس محسن زندی توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است. در این کتاب سعی گردیده تا علاوه بر معرفی و نحوه طراحی و ساخت دستگاه‌های بویایی و چشایی الکترونیک کاردهای این سیستم‌ها نیز در صنعت غذا مورد بررسی قرار گیرد.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649703718
    • سال و نوبت چاپ اول/1391
    • قطع رقعی
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 176
    • وزن 220 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر مهرداد نیاکوثری نویسنده مشاهده بیشتر
      مهندس محسن زندی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری