کتاب شیر و لبنیات غیرگاوی نوشته افی تسا کالیدو و کنستانتینوس پاپادیمیتریو و ترجمهٔ دکتر رضا ولی زاده، دکتر سیدهادی ابراهیمی، مهندس زهره زرنگار و مهندس ابوذر معرب توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ است.
این کتاب از معدود کتاب های به فرم تک نگاشت و به روز و برگرفته از آخرین یافته های علمی گروه های متنوعی از متخصصان مربوطه در جهان است و در آن زمینه های مختلف مرتبط با امنیت غذایی، تغییر اقلیم، ارزش غذایی، روش های فراوری، میکروبیولوژی شیر و لبنیات و غیره مورد بحث و بررسی و نقد قرار گرفته است.
در این کتاب از حیث مطالب ارائه شده، تنوع و محتوای آن ها در نوع خود از کتاب های کم نظیر است. مطالب کتاب ذکر شده نشان خواهد تا چه اندازه اطلاعات نقلی و تبلیغاتی در خصوص شیر و لبنیات دام های شیری غیر گاوی به حقیقت نزدیک است.