شیر و لبنیات غیرگاوی

بررسی کوتاه:

  • 1 از معدود کتاب‌های به فرم تک نگاشت و به روز و برگرفته از آخرین یافته‌های علمی
  • 2 مناسب تولیدکنندگان، ‌کاردانان، کارشناسان، دانشجویان، مصرف‌کنندگان و علاقه‌مندان به حوزۀ شیر و لبنیات و صنعت دام‌پروری کشور
  • 200,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیر و لبنیات غیرگاوی نوشته افی تسا کالیدو و کنستانتینوس پاپادیمیتریو و ترجمهٔ دکتر رضا ولی زاده، دکتر سیدهادی ابراهیمی، مهندس زهره زرنگار و مهندس ابوذر معرب توسط انتشارات دانشگاه فردوسی مشهد به چاپ است.

    این کتاب از معدود کتاب های به فرم تک نگاشت و به روز و برگرفته از آخرین یافته های علمی گروه های متنوعی از متخصصان مربوطه در جهان است و در آن زمینه های مختلف مرتبط با امنیت غذایی، تغییر اقلیم، ارزش غذایی، روش های فراوری، میکروبیولوژی شیر و لبنیات و غیره مورد بحث و بررسی و نقد قرار گرفته است.

    در این کتاب از حیث مطالب ارائه شده، تنوع و محتوای آن ها در نوع خود از کتاب های کم نظیر است. مطالب کتاب ذکر شده نشان خواهد تا چه اندازه اطلاعات نقلی و تبلیغاتی در خصوص شیر و لبنیات دام های شیری غیر گاوی به حقیقت نزدیک است.


    • 1-امنیت غذایی و نقش جوامع محلی در تولید شیر غیر گاوی
    • 2- تولید شیر غیر گاوی: انتشار گازهای گلخانه ای و تغییر اقلیم
    • 3- شیوه های پرورشی و سلامت دام
    • 4- تاثیر سلامت حیوان ، نژاد و جیره بر ترکیب شیر غیر گاوی
    • 5- ترکیب و خصوصیات شیر گونه های غیر گاوی و محصولات آن ها
    • 6- میکروب های شیرهای غیر گاوی و تولیدات آن ها
    • 7- فناوری های موجود در فراوری شیر و محصولات سنتی غیر گاوی
    • 8- فناوری های جدید برای فراوری محصولات لبنی: کاربرد هایی برای شیر دام های غیر گاوی
    • 9- مواد مغذی پرمصرف و کم مصرف در شیر و محصولات دام های غیر گاوی و تاثیر آن ها بر سلامت انسان
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری