شیمی ترکیبات و فراورده‌های غذایی فراسودمند

سال و نوبت چاپ:
اول/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 مورد استفاده دانشجویان رشته‌‎های علوم و فناوری غذایی، تغذیه، بیوشیمی و بیوفیزیک، متخصصان، پژوهشگران و صنعتگران
  • 2 مجموعه‌ای از پژوهش‌ها و تجربه‌های انواع ترکیبات زیست فعال، فراورده‌های غذایی فراسودمند در پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها
  • 180,000 تومان برای شما
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی ترکیبات و فراورده‌های غذایی فراسودمند تالیف دکتر علی‌اکبر موسوی‌موحدی، مریم مصلحی‌شاد، مریم سلامی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.

    • شابک 9789640373293
    • سال و نوبت چاپ اول/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 248
    • وزن 400 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر علی‌ اکبر موسوی‌ موحدی نویسنده مشاهده بیشتر
      مریم مصلحی‌ شاد نویسنده مشاهده بیشتر
      مریم سلامی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری