شیمی ترکیبات و فراورده‌های غذایی فراسودمند

سال و نوبت چاپ:
اول/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 مورد استفاده دانشجویان رشته‌‎های علوم و فناوری غذایی، تغذیه، بیوشیمی و بیوفیزیک، متخصصان، پژوهشگران و صنعتگران
  • 2 مجموعه‌ای از پژوهش‌ها و تجربه‌های انواع ترکیبات زیست فعال، فراورده‌های غذایی فراسودمند در پیشگیری و درمان انواع بیماری‌ها
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی ترکیبات و فراورده‌های غذایی فراسودمند تالیف دکتر علی‌اکبر موسوی‌موحدی، مریم مصلحی‌شاد، مریم سلامی توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است.

    • شابک 9789640373293
    • سال و نوبت چاپ اول/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 248
    • وزن 400 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر علی‌ اکبر موسوی‌ موحدی نویسنده مشاهده بیشتر
      مریم مصلحی‌ شاد نویسنده مشاهده بیشتر
      مریم سلامی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری