کتاب شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی تالیف دکتر بابک قنبرزاده توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، درمورد سنتیک واکنشها در مواد غذایی، ترمودینامیک بیوشیمیایی با کاربرد در سیستمهای غذایی، برهمکنشها و پیوندها در مواد و سیستمهای کلوئیدی غذایی و نیز انتقال شیشهای و بلورینگی در مواد و بیوپلیمرهای غذایی سخن گفته است. خواندن این کتاب را به دانشجویان رشتههای مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، زیستشناسی و داروسازی پیشنهاد میکنیم.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید