شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی تالیف دکتر قنبرزاده

سال و نوبت چاپ:
سوم/1398

بررسی کوتاه:

  • 1 سنتیک واکنش‌ها در مواد غذایی
  • 2 انتقال شیشه‌ای و بلورینگی در مواد و بیوپلیمرهای غذایی
  • 3 ترمودینامیک بیوشیمیایی با کاربرد در سیستم‌های غذایی
  • 4 برهم‌کنش‌ها و پیوندها در مواد و سیستم‌های کلوئیدی غذایی
  • 5 مورد استفاده دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، زیست‌شناسی و داروسازی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی فیزیک مواد و بیوپلیمرهای غذایی تالیف دکتر بابک قنبرزاده توسط انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده، درمورد سنتیک واکنش‌ها در مواد غذایی، ترمودینامیک بیوشیمیایی با کاربرد در سیستم‌های غذایی، برهم‌کنش‌ها و پیوندها در مواد و سیستم‌های کلوئیدی غذایی و نیز انتقال شیشه‌ای و بلورینگی در مواد و بیوپلیمرهای غذایی سخن گفته است. خواندن این کتاب را به دانشجویان رشته‌های مهندسی صنایع غذایی، مهندسی شیمی، زیست‌شناسی و داروسازی پیشنهاد می‌کنیم.


    • شابک 9789640365694
    • سال و نوبت چاپ سوم/1398
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 294
    • وزن 480 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر بابک قنبرزاده نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری