شیمی مواد غذایی جلد دوم

سال و نوبت چاپ:
دوم/1394

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل ساختار، خواص فیزیکی و شیمیایی، واکنش‌ها، فراوری و ساز و کار تغییر‌ها و آثار فیزیکی شیمی غذا
  • %6
    160,000
    151,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 9,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی مواد غذایی جلد دوم اثر میر منوچهر حامدی توسط انتشارات مرکز نشر دانشگاهی منتشر شده است. در این کتاب درسی و مرجع پس از مرور تاریخچه شیمی مواد غذایی و پاره ای از مطالب شیمی برای دانشجویان کشاورزی برای توجیه مطالبی که هنگام مطالعه متن با آن روبه رو میشوند به شیمی ترکیب های اصلی غذا مشتمل بر ساختار، خواص فیزیکی و شیمیایی واکنشها فراوری و ساز و کار تغییرها و آثار فیزیولوژیکی آنها به طور جامع پرداخته شده است.

    جلد اول این کتاب شامل بخش های آب و نوشابه ها انجماد کانیها و لیپیدها و جلد دوم حاوی کربوهیدرات ها و غذاهای کربوهیدراتی، پروتئینها و غذاهای پروتئینی است.


    • شابک 9789640113073
    • سال و نوبت چاپ دوم/1394
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 588
    • وزن 850 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      میر منوچهر حامدی نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری