شیمی و تکنولوژی جامع روغن‌های خوراکی

سال و نوبت چاپ:
اول/1399

بررسی کوتاه:

  • 1 شامل درس، نکته و تست
  • 2 بررسی منتخب سوالات کارشناسی ارشد
  • 3 قابل استفاده برای کلیه مقاطع تحصیلی رشته صنایع غذایی
  • 4 خودآموز جامع دروس شیمی مواد غذایی و تکنولوژی روغن
  • %5
    260,000
    247,000 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 13,000 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب شیمی و تکنولوژی جامع روغن‌های خوراکی تألیف دکتر رضا فرهمندفر و دکتر مریم اثنی‌ عشری توسط انتشارات آییژ به چاپ رسیده است.

    چند توصیه مهم به همراه اهداف و ویژگی‌های این کتاب را به صورت زیر خلاصه می‌کنیم:

    1. روغن‌ها و چربی‌های خوراکی را می‌توان به دو دسته گیاهی و حیوانی تقسیم کرد که با توجه به تولید کم این ترکیبات از حیوانات؛ روغن‌ها و چربی‌های گیاهی از اهمیت و جایگاه ویژه‌ای برخوردارند، لذا تاکید اصلی این بر (روغن‌ها و چربی‌های گیاهی) است.

    2. ارائه یک خودآموز جامع به زبانی ساده و به دور از پیچیدگی‌های معمول کتاب‌های روغن به‌طوری که دانشجو قدم‌به‌قدم با آن همگام شود لذا به دانشجویان توصیه می‌شود که این کتاب را به ترتیب فصول تنظیم شده مورد مطالعه قرار دهند.

    3. بررسی منتخب سوالات سال‌های مختلف دروس شیمی مواد غذایی (مبحث روغن‌ها) و تکنولوژی روغن‌ها و چربی‌های خوراکی آزمون‌های کارشناسی ارشد، همچنین باید این نکته را یادآور شد که در این کتاب، سوالات با عناوین کارشناسی ارشد سراسری (مهندسی کشاورزی)، کنترل کیفی (علوم پزشکی) و آزاد به مخاطب ارائه می‌گردد.

    4. ارائه دقیق این مطلب که در هر فصل چه سوالاتی از کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی آمده، همچنین بیانگر آن است که از کدام مطلب و نکته و آن هم چندبار در کنکور استفاده شده که به تبع اهمیت آن مطلب و نکته را برای ما آشکار می‌سازد.

    5. جدول‌ها و شکل‌های موجود در متن کتاب بسیار مهم می‌باشند و می‌توانند در فهم مطالب بیان شده موثر واقع شوند. علاوه بر این، در کنکورهای کارشناسی ارشد صنایع غذایی شاهد آن هستیم که به طور مستقیم یا غیرمستقیم از این جدول‌ها و شکل‌ها سوال‌های جالبی طرح می‌گردد.

    6. به کلمات انگلیسی زیرنویس شده در هر فصل کاملا توجه کنید، چون این کلمات کلیدی می‌توانند بیش از پیش شما را در خواندن کتاب‌های مرجع انگلیسی و همچنین کنکور کارشناسی ارشد صنایع غذایی یاری دهند.

    7. با ارائه کلمه (یادآوری) خواستیم این مطلب را یادآوری کنیم که این نکته را قبلا بیان کردیم ولی به دلیل تسهیل کار خواننده، آن را دوباره ذکر کردیم.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649705873
    • سال و نوبت چاپ اول/1399
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 312
    • وزن 470 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر رضا فرهمندفر نویسنده مشاهده بیشتر
      دکتر مریم اثنی‌ عشری نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    • 1- مقدمه
    • 2- ترکیب شیمیایی روغن ها و چربی ها
    • 3- انواع روغن های گیاهی
    • 4- آنالیز روغن ها و چربی ها
    • 5- تند شدن و برگشت طعم
    • 6- سرخ کردن روغن ها
    • 7- فرآوری و استخراج روغن از دانه ها و میوه های روغنی
    • 8- تصفیه روغن
    • 9- فرآیندهای اصلاحی روغن
    • 10- مارگارین ها و شورتینگ ها
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری