علم و فناوری بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی

بررسی کوتاه:

  • 1 بررسی علم بسته بندی مواد غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب علم و فناوری بسته‌بندی فرآورده‌های غذایی تالیف دونگ سون لی، کیت ال. یام و لوچانو پیئرجووانی ترجمه کتاب Food packaging science and technology توسط دکتر سیدمحمدعلی ابراهیم‌زاده موسوی و مهندس مریم حقیقی از انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. این کتاب در چهار بخش به ترتیب به علم مواد بسته‌بندی، فناوری‌ها، علوم غذایی مرتبط با بسته‌بندی و ابعاد جامعه شناختی بسته‌بندی پرداخته است. به منظور انتقال مفاهیم از جدول‌ها، نودارها، شکل‌ها، فرمول‌ها و مثال‌های گوناگون مناسبی بهره‌گیری شده است.


    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری