کتاب علم و فناوری بستهبندی فرآوردههای غذایی تالیف دونگ سون لی، کیت ال. یام و لوچانو پیئرجووانی ترجمه کتاب Food packaging science and technology توسط دکتر سیدمحمدعلی ابراهیمزاده موسوی و مهندس مریم حقیقی از انتشارات دانشگاه تهران به چاپ رسیده است. این کتاب در چهار بخش به ترتیب به علم مواد بستهبندی، فناوریها، علوم غذایی مرتبط با بستهبندی و ابعاد جامعه شناختی بستهبندی پرداخته است. به منظور انتقال مفاهیم از جدولها، نودارها، شکلها، فرمولها و مثالهای گوناگون مناسبی بهرهگیری شده است.
فهرستی وارد نشده است
میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید