عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
دوم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 قابل استفاده برای متخصصین علوم و صنایع غذایی، مهندسی صنایع غذایی و دانشجویان گرایش‌های مختلف رشته صنایع غذایی
  • ناموجود متاسفانه این کتاب در حال حاضر موجود نیست. می‌توانید از طریق دکمه زیر در هنگام موجود شدن آن مطلع شوید.
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی تالیف دکتر حمید توکلی‌پور و دکتر محسن مختاریان، چاپ نشر آییژ شامل هفت فصل است. فصل اول به معرفی عملیات واحد و اهمیت آن در پرداخته شده است،فصل دوم به‌همزدن و اختلاط در سیالات نیوتنی و غیرنیوتنی و طراحی دستگاه‌های مربوط به آن اختصاص دارد، فصل سوم جداسازی مکانیکی شامل سانترفیوژ و فیلتراسیون‌ که از مراحل ضروری در هر واحد هستند را پوشش می‌دهد.

    فصل‌های چهارم و پنجم، عملیات تبخیر و خشک کردن را به تفصیل بیان می‌کند که طراحی عملی این سیستم‌ها می‌تواند به‌دلیل وجود فرآورده‌های کشاورزی متنوع و مرغوب از نقاط قوت کشور برای تولید انواع فرآوری کنسانتره و خشکبار جهت صادرات غیرنفتی باشد، فصل ششم به عملیات کاهش اندازه که پیش‌نیاز اغلب فرآیندهای غذایی برای آماده‌سازی مواد غذایی جامد و مایع است، می‌پردازد و فصل هفتم فناوری‌های نوین در صنایع غذایی مانند رادیو فرکانسی، گرمایش مقاومتی، میدان‌های الکتریکی ضربانی، پرتودهی و استخراج توسط سیال فوق بحرانی را دربرمی‌گیرد.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649706368
    • سال و نوبت چاپ دوم/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 462
    • وزن 730 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر حمید توکلی پور نویسنده مشاهده جزئیات
      دکتر محسن مختاریان نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...

    پیشنهاد
    جامعه نگر برای شما

    همه موارد