عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی

سال و نوبت چاپ:
دوم/1401

بررسی کوتاه:

  • 1 قابل استفاده برای متخصصین علوم و صنایع غذایی، مهندسی صنایع غذایی و دانشجویان گرایش‌های مختلف رشته صنایع غذایی
  • %5
    250,000
    237,500 تومان برای شما
    سود شما از این خرید: 12,500 تومان
    موجود است
    ارسال به سراسر ایران
    گارانتی تعویض کالای معیوب
    مرور کتاب

    مروری در مورد این کتاب

    کتاب عملیات واحد در مهندسی صنایع غذایی تالیف دکتر حمید توکلی‌پور و دکتر محسن مختاریان، چاپ نشر آییژ شامل هفت فصل است. فصل اول به معرفی عملیات واحد و اهمیت آن در پرداخته شده است،فصل دوم به‌همزدن و اختلاط در سیالات نیوتنی و غیرنیوتنی و طراحی دستگاه‌های مربوط به آن اختصاص دارد، فصل سوم جداسازی مکانیکی شامل سانترفیوژ و فیلتراسیون‌ که از مراحل ضروری در هر واحد هستند را پوشش می‌دهد.

    فصل‌های چهارم و پنجم، عملیات تبخیر و خشک کردن را به تفصیل بیان می‌کند که طراحی عملی این سیستم‌ها می‌تواند به‌دلیل وجود فرآورده‌های کشاورزی متنوع و مرغوب از نقاط قوت کشور برای تولید انواع فرآوری کنسانتره و خشکبار جهت صادرات غیرنفتی باشد، فصل ششم به عملیات کاهش اندازه که پیش‌نیاز اغلب فرآیندهای غذایی برای آماده‌سازی مواد غذایی جامد و مایع است، می‌پردازد و فصل هفتم فناوری‌های نوین در صنایع غذایی مانند رادیو فرکانسی، گرمایش مقاومتی، میدان‌های الکتریکی ضربانی، پرتودهی و استخراج توسط سیال فوق بحرانی را دربرمی‌گیرد.


    • ناشر آییژ
    • شابک 9789649706368
    • سال و نوبت چاپ دوم/1401
    • قطع وزیری
    • نوع جلد شومیز (جلد نرم)
    • تعداد صفحات 462
    • وزن 730 گرم
    • مشخصات نویسنده/مترجم
      دکتر حمید توکلی پور نویسنده مشاهده جزئیات
      دکتر محسن مختاریان نویسنده مشاهده بیشتر
    • کیفیت چاپ تک رنگ مشکی
    فهرستی وارد نشده است میتوانید از مشاهده داخل کتاب استفاده کنید
    اولین نفری باشید که درباره ی این محصول نظر میدهید. ثبت نظر
    در حال بارگزاری...
    پرسش و پاسخ درباره این محصول شما میتوانید سوالات خودتان را درباره این محصول اینجا مطرح کنید. ثبت پرسش
    در حال بارگزاری...
    در حال بارگزاری